Mda....atata tine bucuria....sa sti ca e foarte posibil sa fi fost offside
1
x
2
Mda....atata tine bucuria....sa sti ca e foarte posibil sa fi fost offside
Offside sau nu ...din pacate scorul este 1 - 3
.
Fost membru al acestui forum
Gata, am pierdut 2-3...![]()
![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Marii jucatori romani au jucat de un ROMANIA - SERBIA 2-3!
Jucatorii nostrii... fumeaza iaba!Nu vi s-a parut ca arbitrul a fost cam chior?
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
respecte!
asta e...sau...asta a fost.
nu stiu la ce ne asteptam,unii dintre noi,nsa la cum joaca echipa asta de generatie de "ratati" nu putem ajunge nicaieri...sau cel mai departe,niciunde.
ce am vazut azi?eu am vazut un meci,in ciuda scorului,un meci destul de slab,o echipa romaneasca care nu stia unde se ataca...unde sa fugim cu mingea cand o aveam...centrari anemice....jocul pe care eu il asteptam nu s-antamplat.
asa cum le spunea "marele conducator" piturca au jucat ca disperatii,disperati dupa ce,pentru ce?disprati jucam de mult.
fotbalul romanesc trebuie schimbat dela conducere pana la femeia de serviciu care matura vestiarul...dar cand?
sau cine sa o faca?
pana acum constanta era "meca"jucatorilor,acum a fost de vina terenul,terenul pe care pana acum l-au idolizat.
acum ne plangem ca sarbii au dat gol din off-side,ca au dat gol cu ajutorul barii,ca au avut noroc si asa mai departe...dar daca noi aveam golurile marcate asa cul le-au marcat ei,nu stiu ce ziceau?!
apoi probabil pierderea a inceput dela "cantarea"imnului de catre mutu,un cetatean roman care nu stie sau nu vrea sa stie ca imnul,chair daca il gresesti,il canti cu seriozitate nu cu icnete de chichiotala.
acum asteptam sa vina meciul cu austria.unde oare o sa-l joace?numai e mult pana in ziua de 1 aprilie.oare ne vom pacali noi pe noi?sau cum e spne ne furam caciula singuri?
ricum eu m-am consolat cu idea ca nu mai avem nicio sansa sa mergem la mondiale.oricum era prea departe sa ajungem acolo.e scump drumul.
s-au ridicat prea in slavi unii jucatori(ma refer la mutu).ei astae...acum nu facem din asta un capatde lume...mergem inainte,noi nu echipa.cel putin eu unul m-am saturat de aceasta echipa de.....nici nu stiu cum sa o cataloghez.pana cand?
imi pare rau ca am stat sa ma uit l meci,imi pare rau ca nu am castigat,insa ma bucur ca am pierdut,ca poate se schimba ceva...pate...ceeea ce nu cred,cu aceiasi conducere,aceeasi echipa si cu acelasi antrenor...
noaptea e un sfetnic bun.
noapte buna la toti!
Respect!
Shi Moldova - Elvetia 0-2 suntem pe aceeashi cale...![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
VAND MUTĂ(MUTU) gratis .................HAI in ROMANIA!!!!!
Nu avem cu cine![]()