Salut,
Poate cineva sa posteze o poza cu instalatie de DOLCE? ma intereseaza in special tija de la LNB. Este dreapta sau un pic stramba in partea catre LNB?
Multumiri anticipate.
Multumesc de raspuns.
La tine este dreapta si ai alt tip de antena. Nu stiu daca antena ta a fost istalata de cei care instaleaza DOLCE sau ai luat-o tu... Cert este ca am mai intrebat si se pare ca unele asa sint strambe...Inca nu sint convins ca acea strambatura de care vorbesc nu este cumva facuta de cei ce instaleaza pentru a compensa anumite deficiente ale reglajelor facute (elevatie in special).
Astept sa-mi raspunda si un instalator daca poate...sau un comerciant de antene...
Multumesc inca o data pentru raspuns...
Depinde si de modelul de antena acum,dar ca sa ne dam seama daca e stramba intradevar si nu e din fabricatie intra in meniul receiverului-optiuni-selectati-va semnalul si spune-ne ce valori ai acolo la calitate semnal.
Se da'
a)1 (una) buc. antena fixa
b)1 (una) buc. antena cu motor dm2800
c) 1 (una) buc. diseq switch 2 way
intrebare
Ce setari trebuie facute in dm 800 pentru ca atunci cand aleg un program din cele receptionate cu antena fixa sa nu se invarta antena mobila.
Multumesc anticipat.
@skystar
Nu merge,
Ori esti pe diseqc 2x1 ori pe mobila.
Io am asa, diseqc 2x1 si motor, pe iesirea 1 e antena mobila, pe 2 e alt diseqc 2x1 pe care is 2 antene, una la 1w si una la 39E. Si mere de rupe! Si motor si diseqc. :P
Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat
Cu ce setari ? - daca nu-i mare secret si deranj, bine`nteles!
Sanatate!