1. Sunt peeri care scriu ca au Card Full, pe cind ei nu au doar pachetul BAZA. Am intilnit foarte des acest lucru, mai ales la ai nostri. Ar trebui imediat stersi ?? De ce nu scriu din start ca au doar pachetul Baza ??
Nu e numai la romani,mai sunt si alte natii mai ales din partea rasariteana a continentului sau din Asia.Daca nu au nimic bun local+dist1 ii poti si sterge.Depinde de ce primesti de la el.

2. Daca scriu ca au pachetul BAZA, nu mai sunt bagati in seama de nimeni. Deci ?? Trebuie mintit ???
Mda,daca ai sa zicem 6-7 carduri de Akta stai sa te gandesti daca iti mai trebuie inca unul cu baza.Daca minti sunt multi care te sterg automat.Daca tu ii accepti pe cei care mint e treaba ta.

3. Daca tu ai multi peeri cu pachet baza, prin tine, se conecteaza la un peer cu pachetul Full, la programele extra. Acum acel PEER cu pachetul Full, observind ca tu ai faci lui prea mult trafic, ori te da afara, ori nu mai primesti reshare de la el. Si asta am observat la citiva peeri, tot de-ai nostri. Ce poti face ???
Nimic,cauti altul si iti reduci peers-i care iti fac si tie trafic.Mai bine sa planga ei decat sa plangi tu.

4. Ex. ai vreo 10 peeri cu Akta. Ce te ajuta pe tine acei peeri, daca tu de fiecare data te conectezi cu unul si acelasi peer. Ce te ajuta pe tine ceilalti peeri ?? Ai scoti din lista sau nu ???
Vezi ce primesti din dist2 de la ei,apoi alegi.Normal daca nu iti fac trafic nu ai de ce sa-i scoti odata ce i-ai acceptat.

5. Deja nu mai ajunge sa ai pachetul full, daca nu ai si HD. Fara HD nu prea mai esti bagat in seama. Mai mult, se mai cere doar HD. Daca nu ai HD sa dai, nu ai ce sa primesti. Si asta intilnesc foarte des in ultimul timp. Carti bune mai poti primi doar cu HD.
Asta e.Nu le poti avea pe toate.

6. Daca ai un ping la net foarte mare, poti uita din start ca schimba cineva cu tine, cam egal ce carte ai. Si la asta se uita multa lume deja. Ati cere linia la test, si.........
E alegerea lor,nu sunt obligati sa afaca schimb,dar asta pare mai mult un motiv de scuza cand vad ca de fapt nu le convine ce primesc de la tine.Asta cu pingul e frectie,cu ce legaturi avem la net in zilele noastre nu exista.

7. Nu ai local, nu esti bagat in seama, se cere din start local.
Ne intoarcem la punctul 3.Fara local e clar ca faci numai trafic,unul cu local mai accepta 2-3 peers fara local,dar cam atat.Sharing inseamna sa si dai nu numai sa primesti.

8. Unii peeri schimba eventual pe alt Emu fara sa anunte. Asta mi s-a intimplat si mie. Avind peste 120 Peers de pe mai multe forumuri, probabil nu am anuntat pe toate forumurile ca am trecut pe alt Emu.
Ignoranta.

9. Ce am mai observat: unii peeri asi schimba dyndnsul, si anunta doar pe cine doreste el, adica alege deja peeri pe care ai mai vrea in share. Restul ??
Tot ignoranta.

10. Am mai observat ca unii, vazind ca nu se prea mai dau linii bune la schimb doar cu carti scumpe, se pun vreo 5/6 insi impreuna, cumpara toti cite o carte si o pun la un server. Acum, avind acel server 5/6 cartele locale, are sanse mult mai mari sa schimbe cineva cu el. Dar bineinteles ca cere si drept de reshare, altfel nu schimba linii. Este o varianta buna, zic eu, dar prima data trebuie sa si gasesti pe cineva care sa cumpere o cartela si sa ti-o dea tie ca sa o tii la tine in dream. Cine face acest lucru ???
Per total ajungi cam tot acolo,vei avea cele 5-6 carduri in dist1 dar in rest doar carduri in dist2-3.Doar daca acel server nu e cumva la tine.Asa ai cardul tau in receptor si faci schimb cu cine vrei si gasesti aceleasi carduri in dist 1-2.Oricum pentru partea ta din cele 5-6 carduri platesti cat pentru un card cu abonament la un pachet strain doar al tau.

Bag de seama ca si sharingul se indreapta intr-o directie favorabila doar celor care au abonamente full/HD, adica abonamente unde se platesc bani multi. Restul, daca au noroc bine, daca nu, nu. Pacat ca s-a ajuns asa departe.
Asa e in viata,ai bani-ai de toate,nu ai bani-nu ai nimic.Fiind o tara saraca normal ca am ramas in coada lunii cu privire la canalele HD.Cumpara un card cu abonamentul preplatit pe 1 an de la un provider strain,altfel ne descurcam cu ce avem.