Results 1 to 10 of 10

Thread: Editari video

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Editari video

Va explic din nou urmatorii pasi pe care i-am facut:La instalarea programului avem PAL/SECAM.La convertire:Create Disc->Settings and optionsVD 4,7 G, Preferences: TV system:PAL/SECAM->Project settings:MPEG files 24 bits , 720x576 , 25 fps Upper Field First (DVD-PAL) 4:3 Video data rate:Variable (Max 4000 kbps) Audio data rate:256 kbps Dolby Digital Audio,48 kH2
    Display aspect ratio: 4:3 Field type: Upper Field First
    Acum debifez Do not covert compliant MPEG files si Auto repeat when disc playback ends->Clip playback : Back to menu=>ok
    Debifez create disc si bifez Create DVD folders apoi apasam BURN!
    Cand ajunge la 99% apare urm eroare: Corel VideoStudio has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.
    ->Send Error Report Don't Send<-
    Cam asta este...mai mult nu am ce sa va explic.Daca puteti sa faceti ceva sa ma ajutati ca eu nu stiu ce sa mai fac...Va multumesc!

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

[QUOTE=marin;74896]....Corel VideoStudio has encountered a problem and needs to close......QUOTE]

Din pacate este o eroare generala , care nu spune nimic.

Mai poti incerca :
    - cateva teste cu fisiere diferite avi / mpg , dar de dimensiuni mai mici (astfel si compresia va dura mai putin)
    - incearca sa faci si o compresie din care sa rezulte un fisier , nu DVD
    - o versiune mai noua de program
    - incearca sa folosesti Pinnacle Studio
    Fost membru al acestui forum

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Pinacle studio dupa ce-l descarci si vrei sa-l instalezi, cere sa bagi CD cu programul! Deci pe acesta nici nu poti sa-l instalezi macar ! Nici nu cred sa mearga nici un program de editari video dupa net, trebuie sa ai CD original cu programele respective ! Eu am Ulead Video Studio 9,copiat dupa unul original cu codurile respective,si acesta merge ,prin el am facut editari pana acum !Dar ziceam sa incerc ceva mai nou dar vad ca nu fac nimic cu prg. trase dupa net !