Am descarcat dupa net prg. de editat video Ulead video studio 11 plus si Corel video studio pro x2.Am bagat 2 ore inregistrate pe camera pentru a le converti.Cind ajungeam la 70-80% din convertire,deci aproape de final,imi scria,,eroare,,prin ambele programe !Stiti cumva ce se intampla de nu pot converti nimic prin ambele programe ? Mai trebuie adaugat ceva la aceste programe ? Daca nu putem sa facem nimic cu ele, de ce mai sunt publicate ca noi sa ne facem treaba cu ele timp de 30 zile ,si nu putem sa facem nimic ?!...Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine daca pot face ceva ! Va multumesc !
Nu mai retin precis ce scria la eroare,dar cand dau sa convertesc dau pe PAL-SECAM ! Spuneti-mi precis cum trebuie sa fac ,poate eu nu stiu prea bine ce sa fac si de aceea gresesc si da eroare !
Pot fi zeci (chiar sute) de erori posibile. Nu poate nimeni sa ghiceasca ce problema ai.
Doua intrebari simple :
1. Ce folosesti , FAT32 sau NTFS ?
2. Ce spatiu disponibil ai pe disk-uri ?
Ambele raspunsuri le afli daca te duci in My Computer si dai click dreapta apoi Properties , pe disk-urile afisate acolo.
Eventual mai dai odata sa faca conversie si scrii aici ce eroare iti da programul.
.
Fost membru al acestui forum
Eu programele le am instalate in C,unde mai am liber 54,9 Gb,iar convertirea o fac in D unde am liber 47 Gb. Si o fac prin NTFS .Daca mai aveti sa-mi spuneti ceva acum bine ,daca nu eu conversia pot s-o fac dupa amiaza cand vine baiatul fiindca el le face si va pot spune exact ce scrie la eroare !
Astept sa-mi spui ce eroare dau programele.
.
OK ! Sa vina baiatul de la lucru,ne apucam de treaba si revin mai tarziu ! Va salut !
Va explic din nou urmatorii pasi pe care i-am facut:La instalarea programului avem PAL/SECAM.La convertire:Create Disc->Settings and optionsVD 4,7 G, Preferences: TV system:PAL/SECAM->Project settings:MPEG files 24 bits , 720x576 , 25 fps Upper Field First (DVD-PAL) 4:3 Video data rate:Variable (Max 4000 kbps) Audio data rate:256 kbps Dolby Digital Audio,48 kH2
Display aspect ratio: 4:3 Field type: Upper Field First
Acum debifez Do not covert compliant MPEG files si Auto repeat when disc playback ends->Clip playback : Back to menu=>ok
Debifez create disc si bifez Create DVD folders apoi apasam BURN!
Cand ajunge la 99% apare urm eroare: Corel VideoStudio has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.
->Send Error Report Don't Send<-
Cam asta este...mai mult nu am ce sa va explic.Daca puteti sa faceti ceva sa ma ajutati ca eu nu stiu ce sa mai fac...Va multumesc!
[QUOTE=marin;74896]....Corel VideoStudio has encountered a problem and needs to close......QUOTE]
Din pacate este o eroare generala , care nu spune nimic.
Mai poti incerca :
- cateva teste cu fisiere diferite avi / mpg , dar de dimensiuni mai mici (astfel si compresia va dura mai putin)
- incearca sa faci si o compresie din care sa rezulte un fisier , nu DVD
- o versiune mai noua de program
- incearca sa folosesti Pinnacle Studio
Pinacle studio dupa ce-l descarci si vrei sa-l instalezi, cere sa bagi CD cu programul! Deci pe acesta nici nu poti sa-l instalezi macar ! Nici nu cred sa mearga nici un program de editari video dupa net, trebuie sa ai CD original cu programele respective ! Eu am Ulead Video Studio 9,copiat dupa unul original cu codurile respective,si acesta merge ,prin el am facut editari pana acum !Dar ziceam sa incerc ceva mai nou dar vad ca nu fac nimic cu prg. trase dupa net !