Ce martor mai bun decit fotografia iar mai trebui militianului?Asta e,daca primesti amenda acasa impreuna cu poza esti bun de plata vid36!Nu prea ai cale de intoarcere!
Dislikes: 0
Daca nu ai semnat e de bine pt ca la intocmirea PV ei trebuiau sa aiba un martor de la care trebuiau sai retina datele din buletin si sa le consemneze pe PV. PV ti se va trimite prin posta inpreuna cu fotografia asta in cazul in care chestia cu radarul a fost pe bune.
Ce martor mai bun decit fotografia iar mai trebui militianului?Asta e,daca primesti amenda acasa impreuna cu poza esti bun de plata vid36!Nu prea ai cale de intoarcere!
Pentru ei nu este o mare problema ca tu nu ai semnat,din contra le faci munca mai usoara atita timp cat ti-au luat datele.Mai ramine POZA daca este reala treaba cu radarul.Nu ramine decat zilele astea de nu a face acelasi traseu ca sa iti faca o poza reala la masina,si datele din aparat se pot modifica(asta nu uita)
Atentie!!! ori ce contestetie, mai nou, se solutioneaza in instanta, iar pozele(filmul) reprezinta principala proba pe langa toate documentele prin care se certifica aparatul radar, ordinele de servici ale "organelor"(ce i-mi place cum suna)... deci nu cred ca i-ti va arata cineva pozele inaintea procesului.
Stiu asta de la un coleg care a trecut printr-o situatie similara si culmea este ca mai avea si detector...
Last edited by dyngo; 24-06-07 at 10:44.
Respect
Astept plicul si apoi voi vedea. Am discutat si cu un prieten avocat. Mi-a zis ca acum un PV se anuleaza si daca nu e completat corect si la toate rubricile sau aparatul radar nu are reinoit avizul metrologic. Acum astept...
Speram sa fie ceva de bine.
![]()
![]()