Celalalt domeniu il puteti accesa?
sateliti. o r g
Dislikes: 0
Celalalt domeniu il puteti accesa?
sateliti. o r g
Eu nu inteleg, nu se poate face ceva legat de problema asta?
Ce dovezi au ei sa blocheze siteul, de curat cu curat, spam-uri nu se trimit de pe adresa voastra, totusi daca nu vor sa depunem plangere la OPC sa faca naibii ceva.
Normal daca nu raspunde la ping nu va merge de pe nici un domeniu.
Isi dau baietii osteneala,nu gluma.Ei bine la altii a mers fara nici cea mai mica intrerupere.Si eu care ii asteptam si pe la mine prin zona ca sa ma abonez la ei.Niciodata.Si am sa-i sfatuiesc pe toti cei care ma vor intreba despre net-cablu-satelit de la ei sa nu o faca.
:
De 2 zile nu am acces de pe RDS,la serviciul technic nimeni,nimic rusine!!!!!!
rds ati blok accesu catre forum
admin , dar nu exista nici o cale legala de rezolvare a situatiei ?
Nu s-a facut nici o sesizare ? Chiar fiecare face ce vrea in tara asta ?
Fost membru al acestui forum
totul depinde de oameni care vor sa acceseze acest site ei trebuie sa faca sesizare la RDS
salut si eu am prb. de accesare a forumului , cu toate ca aseara am putut intra , dar de dimineata sub nici o forma , iar acum de la serv. vad ca intra tot mereu un site in paralel cu orice accesare de pe acest forum (bioget.com)
Da,mare marl .ni sunt astia.Precis e lucrul celora care va fac si voua 'zile fripte'' .Mi-au ramas inregistrate trei IP-ri a celora care mi-au vizitat blogul dupa ce a fost blogat,doua din ele apartin celora de la wordpress ,le-am verificat ,dar al 3-lea e din Craiova,tare as vrea sa aflu cine-i si cum poate accesa site-ul daca e blocat.
Si gessle spune ca din Romtelecom (Clicknet) nu-l poate accesa de dimineata, poate confirma cineva treaba asta?
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Verificati acum daca mai sunt probleme!