Eu am rdslink si pot accesa sateliti.info dar nu merge sateliti.org.
Dislikes: 0
Brasov, RDS, totul ok deocamdata. Au fost probleme pana acum vreo 2-3 zile. Deasemenea si pe Romtelecom, momentan ok.
Eu am rdslink si pot accesa sateliti.info dar nu merge sateliti.org.
Cum adica?Il poti accesa dar nu merge si totusi reusesti sa postezi?Poate ai gresit undeva in exprimare ca nu se intelege.
:
Se incarca greu si la mine cu clicknet.La birou unde am RDS nu merge,cu Vodafone merge brici.
Sper sa se remedieze si sa nu mai fim nevoiti sa epelam la proxyuri.
pai ce vrei sa ati apara tie pe sateliti.org ?
Deocamdata merge ok pe rds. Chiar nu inteleg cu ce deranjeaza site-ul asta pe unii de recurg la magarii din astea?E un site de informare si atat.Jeez.
Make it so number one!
Tot stau sa ma gandesc cum se coboara RDS la nivelu unui forum
Ai vrut sa spui "miniforum".
Minuscul,mic,pubela,etc.
:
da am vazut si eu ce au spus alti despre un forum care e on de un an si jumatate
Normal cel mai bine e sa fim mici,minusculi,etc tocmai pentru a nu fi bagati in seama.Acum daca incet-incet s-au adunat ceva useri si multe informatii utile asta e.Mie imi face placere sa vad cate informatii avem si ca userii (cu mici exceptii) se ajuta si comunica civilizat.Nu suntem un mega forum si nu avem cine stie ce informatii care sa faca senzatie,dar pentru un pasionat e un sprijin.
Vezi ca forumul are 2 ani deja si probabil multi nu se asteptau sa rezistam atat,cunoasteti situatia altor 2-3 forumuri romanesti care au sucombat destul de repede.![]()
:
daca vreti sa revolvati ceva faceti in felul urmator:
1. sunati la relatii clienti din orasul de unde sunteti luati nr de sesizare
2. va duceti la opc si le faceti plangere
3. trimiteti mail la clientii@rcs-rds.ro sau fax 0314006060
4. le scrieti (in mail sau fax) problema cu cuvintele voastre si asa se poate rezolva mai repede si definitiv problema
va spun asta pentru ca eu am avut vreo 20 de sezizari consecutive (la 2-3 zile facem sesizare) pentru internet si de fiecare data ma duceau cu zahareleu. am facut plangere la opc si dupa de nervi am sunat la bucuresti am vb si mi-a spus sa trimit mail sau fax si in cel mai scurt timp se va rezolva. dupa ce am trimis mail in 2 zile au venit personal baieti de la rds sa ma intrebe daca imi funtioneaza si cum imi funioneaza.
eu atata am avut de spus , poate va ajuta cu ceva.![]()
pai RDI coboara pe zi ce trece in ultimul timp , in curand vor ramane doar moderatorii online daca contiunua sa-si bata joc de useri.au ramas fixati ca sunt cel mai mare site romanesc dar asta a fost demult, in realitate sunt unul din miniforumurile de care vorbesc.mai nou se da bere pentru un click (vezi in semnatura unuia din administratori) si inventeaza tot felul de falimente si bombe ptr. a mai atrage cativa useri dar si asa tot dresajul de caini si amenzile de circulatie raman principalele subiecte de acolo.ataca in stanga si in dreapata dar nu vor sa recunosca adevarata problema, userii pleaca din cauza lor nu din cauza altor site. aceste site nu ar fi existat daca se purtau omeneste, mai toti am inceput acolo. inca mai sper ca-si vor da seama ca nu sateliti sau alt forum le fac probleme,isi fac singuri cu mana lor. chiar daca maine am dispare ca site ar apare altul cu acelasi profil dar nu se vor intoarce userii acolo.
Last edited by dan2000; 22-03-09 at 15:57.