Da se mai poate lasa
Dislikes: 0
cu tot respectul pentru tine Snow , dar consider ca acest topic nu a depasit limitele normale ... si nu are rost sa il inchidem atata timp cat oameni au ceva de spus !
pe de alta parte acesta se afla la sectiunea OFFTOPIC ... deci nu vad de ce ar trebuii inchis ! mai degraba s-a deplasat discutia in alta parte si pe aceasta calea atentionez userii care nu discuta la obiectul acestui topic vor avea mesajele sterse !
Da se mai poate lasa
problemele s-au rezolvat, topic inchis!
s-au rezolvat temporar .... si daca mai apar ce facem ? mai facem un nou topic? eu zic sa lasi smerenia cu care il inchizi la o parte si sa lasi topicu sa se poate exprima userii in continuare !
Discutia se incheie aici pentru ca problema e rezolvata!
Scenarii si acuze sa ii lasam pe altii sa le faca!
Iarasi RDS a blocat accesul la forum.
Am facut o sesizare la ei, dar este de aceasta data insotita si de o reclamatie la OPC.
ai facut bine asa ar trebui sa faca toti cei cu net de la rds.
Confirm si eu , problema se repeta.
.
Fost membru al acestui forum
eu am de la net de la newcomm si se incarca greu site-ul.
A trebuit sa incerc de doua ori sa incarc pagina
Reclamatia la OPC se poate face si online, adica extrem de simplu. Eu tocmai am trimis-o. Am atasat si o poza cu tracert spre site si spre google ca sa se vada ca stie care e nameserverul, dar se opreste intr-un IP de la RDS.
Sa le sece ... mana.
:
Pe romtelecom este ok.
Asi dori toti abonati care au internet de la RDS sa ia legatura cu Asistenta tehnica Internet,si puteti sa le spuneti ca daca nu se rezolva problema cu accesarea forumului le faceti o sesizare si la posturile de teliviziune din romania...