eu sper ca acum e ok
Dislikes: 0
eu sper ca acum e ok
eu am RDS si doar acum am reusit sa accesez.
Nu merge de azi dimineata
au blocat RCS ip de la forum facetile reclamatie
Asta demonstreaza si ca nu sunt banate ip-urile de rds,ci era invers.Cei de pe la tehnicul lor ori sunt putin paraleli cu informatia ori se intersecteaza cu nestiinta.![]()
:
pai de la serveru nostru nu este nici o problema din pacate
sigur cel ce a blocat siteul a facut asta fara acordul companiei daca nimeni nu stia nimica . daca era ceva oficial , rds ar fi spus ceva dar nici ei nu stiau nimica .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Confirm si eu , deocamdata nu mai este nevoie de proxy.
.
Fost membru al acestui forum
Pe VODAFONE merge brici ...
Pe minireteaua nationala INJOY merge la fel de bine ...
Bafta in continuare SATELITI. Aveti sustinerea mea totala.
ovex
@stargate ai dreptate,crezi ca tot rds e prietenu lui fanta,a facut o chestie ilegala si numa de la centru provincia ca de obicei habar n-avea
SA-I FIE RUSINE,PTR CA NU ARE NICI O DOVADA CA NOI FLOODAM,ABERATII,RUSINE INCA ODATA
salut prieteni
Exact asa sta situatia,blocarea accesului din reteaua rds a fost facuta fara acceptul oficial al conducerii rds
Probabil operatia a fost facuta de un linuxist soios din tehnic la rugamintile stim noi cui
Prietene 'stim noi cui' , nu te mai ocupa cu gainarii
Iti este frica ca devi tot mai neinsemnat si ca la tine pe forum e dezordine totala?
Forumul tau a devenit o balacareala totala, scandaluri peste scandaluri
O sa fii tot mai mic si mai mic pana cand o sa dispari si vei ramane ca o amintire horror in istoria acestei natiuni!
Pe mine ma e mila de fraier care a pus sa face asta lucru.Ca pun pariu ca au sunat ieri si azi cel putin 500 de persoane si au facut reclamatie.Pe mine acuma 30 min m-au sunat inapoi de la RDS sa ma intreaba daca respectiv site merge....la telefon a fost cam speriati....si nu inteleg de ce pt ca eu nu le am avertizat nici am vorbit urit cu ei.Daca concedieze pe fraier asta RDS sunt curios unde o sa mai gaseste job la vremuri asta....
Eu Ce Asi Dori Toti Care Au Internet De La Rds Sa Fac Reclamatii Asa Ceva Nu E Posibil
Va aici persoane suparate pe o chestiune care efectiv nu isi are rostul. Carbogazosul acela nu e alceva decat o odrasla de bani gata, schizofrenica si “impotenta”. Pe langa asta nu e tocmai o telenovela, e un intreg studio de productii telenovele. De dimineata si pana seara se hraneste numai cu intrigi si strambe, iar faptul ca sunt niste ametiti de pe la niste provideri de tot felul, care ii dau atentie, o fac pentru ca are bani, altfel nu-l baga in seama nici gainile. Credeti ca un individ cu astfel de preocupari mai are timp si de afaceri serioase, cum se lauda el? Sa fim seriosi. Toata lumea stie cum se comporta un om de afaceri, cat timp liber are la dispozitie si ce prestanta are in societate si in contact cu toate categoriile de oameni. Daca evreii de la BOOM TV sunt in spatele acestui atac, nu pot sa spun decat ca s-au trezit cam tarziu, la cat le-a afectat imaginea de 3 ani incoace. Parerea mea e ca I se da prea mare atentie unui individ care nu reprezinta nimic.
Pentru a nu degenera lucrurile in topicul acesta cum se intampla adesea dincolo, am sa inchid aici acest topic.
De retinut!!! nu avem nimic de-a face cu problema lor. Ba mai mult, daca este ceruta pe un ton civilizat cred ca le-am putea oferi si asistenta tehnica cum sa se fereasca de asa ceva. Am trecut si noi prin aceleasi probleme si ne mai confruntam cu ele uneori.
Pentru noi nu mai reprezinta de mult o concurenta forumul respectiv. Cand scriu acest mesaj sunt 226 de membri inregistrati pe acest forum si 129 dincolo. Pe langa asta forumul respectiv are rolul de "sita" pentru noi.
Suntem mandri de membrii nostri si de reputatia pe care au adus-o forumului si doar ei reprezinta interesul nostru.