eu mai degraba i-as ruga sa treaca pe la regulament,daca vor si se poate
iti dai seama ca aproape 4 000 de useri nici nu au trecut pe acolo,la noi ramani nu tine treaba asta cu regulamentu
se vede si in viata de zi cu zi![]()
Rog userii noi si incepatori sa incerce sa respecte aceasta regula.
12. Nu se admite [quote] pentru posturi cosecutive!
http://sateliti.info/showthread.php?t=3
Asta inseamna ca nu se face quote la postul anterior,acest lucru fiind inutil.Normal daca raspunzi unui post chiar dupa acesta nu are rost sa il copiez in postul tau.
Quote la alte posturi din topicul respectiv sunt acceptate,la fel si quote partial.
Vad ca userii cu vechime s-au obisnuit cu aceasta regula si le multumesc pentru intelegere.![]()
:
eu mai degraba i-as ruga sa treaca pe la regulament,daca vor si se poate
iti dai seama ca aproape 4 000 de useri nici nu au trecut pe acolo,la noi ramani nu tine treaba asta cu regulamentu
se vede si in viata de zi cu zi![]()
sigur 95% din useri nu au citit regulamentul , personal sunt inscris pe multe forumuri dar nu am citit regulamentul la inscriere nicaieritotusi cand esti avertizat si tot continui sa incalci regula atunci cred ca este si lipsa de bun simt , se poate sa gresesti dar nu mereu .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nu neaparat, sunt forumuri care nu dau acces pana nu este citit regulamentul
alta problema este ca aici trebuie sa cobori jos sa poti da reply daca ar ezista un buton REPLY probabil nu sar da asa usor quote
..::EGAMI TEAM::..
citirea inseamna doar scrol pe document .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
exista post reply in partea stanga
imagineaza-ti ca eu inainte de qoute am edit, cum ar fi daca involuntar as da si eu de fiecare datanici macar nu incalc regula 12
![]()
dar tot la ultimul post, in cazul meu cand ultimul post este primul din aceeasata cauza nu vad reply![]()
..::EGAMI TEAM::..
poti alege din cp sa-ti afiseze pe cele mai vechi inainte![]()
@stargate de acord cu tine nici eu nu am citit regulamentul pe multe forumuri insa aici intervine experienta in breasla,nu ai nevoie sa citesti acel regulament ptr ca ai idee ce contine el chiar si despre regulile nescrise a unui forum![]()
Ieri am editat un post din cauza la REGULA 12, care facea un comentariu de 2 cuvinte la un post de 100 de randuri. Acolo era chestie de bun simt, nu mai era chestie de reguli.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Din nou regula 12(cei 12 apostoli),pe cand oare regula 13 cu cate 13 subpuncte de cate 13?
Astept...
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
ehe, daca s-ar respecta si regula 13 ce frumos ar fi
Eeeee lasa ca nu ne putem plange,majoritatea userilor au inteles atat regula 12 cat si celelalte.Cred ca sunt multi care nici macar nu le-au citit dar nici nu le-au incalcat deoarece regulile reprezinta doar bunul simt.Avem baieti buni pe aici,nu e problema.![]()
: