0

Dislikes:
0
-
RSP Enigma Team
Re: E2 Rsp 2.02 Tdt 953
@dbhungry
Problema e din soft.
Poti citi mai multe despre acel test aici: http://www.webstandards.org/action/acid3/
Dupa cum scrie si acolo, trecerea acelui test nu califica automat un browser ca fiind cel mai bun, dar respectarea unor standarde actuale ajuta pe toata lumea. Iar 10 ani in "varsta" internetului reprezinta extrem de mult. Faptul ca 70% din timp un dezvoltator web il pierde rezolvand bugurile din IE poate da o idee de ce costa asa mult construirea unui site. Iar asta nu ii devantajeaza doar pe cei care platesc, ii dezavantajeaza si pe cei care naviga, pentru ca trebuie sa adaugi linii de cod in plus, fisiere in plus care nu fac decat sa incetineasca afisarea paginii, cresterea traficului.
In cazul nostru, daca as reincarca pagina cand vrei sa faci stream probabil ar afisa si in IE. Dar eu vreau sa o faca fara reincarcarea paginii, iar IE clacheaza si nici macar nu imi ofera o posibilitate de a face debug pentru ca nu apare nici o eroare in javascript si culmea, merge in fullscreen.
Din fericire, in acest caz imi permit sa ignor acest browser invechit chiar daca este cel mai folosit.
Daca insa VLC instaleaza pluginul si pentru Opera si totusi nu merge voi face tot posibilul sa il fac sa mearga.
Pentru cei ce au probleme cu webif si nu numai. Cand am instalat RSP 2.01 nu imi mergea stream. Cu aceleasi fisiere pe imaginea de teste mergea, dar in nou instalata imagine nu. Dupa cateva ore in care am incercat sa vad unde e problema am decis sa reinstalez imaginea. Apoi a mers perfect, concluzia fiind ca instalarea nu a decurs tocmai ok in prima instanta, chiar daca imaginea functiona.