Presupun ca nu ai pus bifa la stergerea continutului partitiei (ceea ce conduce si la formatarea cu cluster de 4096 atunci cind folosesti BA 5.3.7) atunci cind dupa ce ai sters imaginea pe care o aveai intr-o partitie, si ai folosit aceeasi partitie (sau una in care ai mai avut instalata o imagine ce continea si emu si tot tacimul).

Am patit si eu, procedind dupa cum spuneam mai sus, si spre surprinderea mea, desi era imagine PKT, atunci cind apasam de 2 ori tasta BLUE obtineam panelul RSP.

Am inteles din cele ce mi le-a explicat Zildan, ca era de asteptat, stergerea imaginii "lasa" informatii ce nu ii apartin in mod direct, pe care imaginea urmatoare le foloseste.

Din pacate legat de instalarea pe HDD nu pot spune nimic, am folosit o perioada si aceasta metoda, am avut parte de manifestari care m-au facut sa revin la utilizarea memory stick. Si pentru ca folosind GPARTED am putut sa imi partitionez spatiul stick-ului in 8 partitii, imi este suficient de comod sa am mai multe imagini de unde sa pot alege si testa. Mai ales acum ca au aparut 3 intr-o zi.