"Gibertini Aluminium 100 cm white 306 lei promotie ceva sat media Galati? ".
Eu am asa ceva si sunt supermultumit.
"Gibertini Aluminium 100 cm white 306 lei promotie ceva sat media Galati? ".
Eu am asa ceva si sunt supermultumit.
Antena offset 1,4 m aluminiu, cu montura polara de foarte buna calitate 510 de la o digitala din Sv nu ar merge muuult mai bine--cat de prost sa fie facuta ca sa aiba castig mai mic ?Are cineva informatii despre ea? Cate kg sa aiba?
DM500 HH DM3800 2 antene
Daca compari 1,1m cu 1,4m si de aluminiu atunci ia a doua indiferent de firma.
:
bigpriap cele din aluminiu au castig un pic mai mare ... La catec antena TDS110 te duce cu tot cu transport la 230 lei ... Am cumparat aceasta antena acu vreo luna si sunt foarte multumit de ea am 8 LNB-uri pe ea o sa vin cu poze dupa ce se mai incalzeste putin si o montez pe bloc (o am pe balcon acum pt reglaje)
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W
Si eu as inclina spre cea de 1.4 , dar nu am vazut nici o poza pe site.Montura aia polara de f. buna calitate m-o mai lasa sa o montez pe HH , ca nu am loc de actuator cred - e pe suport de perete?
DM500 HH DM3800 2 antene
Asta trebuie sa-i intrebi pe ei.
Gexe cele de aluminiu nu au castig mai mare,eu am preferat-o pe cea de 1,4 pentru ca e mai mare iar aluminiul mai rezistent in timp.Altfel am mai spus si in alt post: poti sa o poleiesti si cu aur ca nu creste castigul.
:
Analizand sfaturile voastre atat de aici cat si de pe p.m. am alex triax 110tds (mai mult de 1,2 nu imi permitea locatia si suportul).Am facut comanda la c*tec si din discutie am inteles ca ei le primesc la palet si mie nu mi-o trimite in ambalaj original ca nu au , venindu-le vrac !? A mai primit cineva asa sau o fii la fel de originala ca unele dm500? Stie cineva diferentele intre original si copie la antena asta? Multumesc de ajutor!
DM500 HH DM3800 2 antene
Eu am luat tot daia vrac de la catec si nu sunt probleme ... important este sa-ti ajunga intreaga
DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W