@dic_star79,
Poti pun lnb-uri pe satelitii de la 19.2E la 1W,dar iti trebuie suport si lnb-uri{Alps-urile sint indicate} si un switch cu opt iesiri,si multa,multa rabdare.
costel1
@dic_star79,
Poti pun lnb-uri pe satelitii de la 19.2E la 1W,dar iti trebuie suport si lnb-uri{Alps-urile sint indicate} si un switch cu opt iesiri,si multa,multa rabdare.
costel1
Ma gandeam sa iau un un monobloc pt SIRIS SI INTELSAT parca are o singura insire si nu vreau sa mai iau altul ca am unul cu 4 intrari.
Si atuncia cum o sa mi mai intre ASTRA daca mut focarul principal de pe HOTBIRD pe SIRIUS?
Deci o sa renunt la monobloc si o sa folosesc un LNBsimplu pt a receptiona INTEL in focar secundar pt ca altfel nu o sa mai receptionez ASTRA.
Deci,din ce am inteles de la tine tu ai in acest moment antena pusa pe Hotbird in focar principal,ceilalti sateliti fiind in focar secundar,in cazul acesta poti receptiona linistit Intelsat,eu am inteles din titlu ca de fapt ai antena pe Astra 19 si vrei si Intelsat ,deci asa cum esti cu ea acum poti receptiona lejer!!