Am incercat sa fac pcb-ul recomandat de @cristilamb
va rog sa va dati cu parerea si sa imi spuneti daca am gresit undeva. schema
![]()
Dislikes: 0
Eu am folosit :http://streamboard.gmc.to/wbb2/threa...user=0&page=27 cu mici modificari aduse :
1) pini 2 si 3 scurcicuitat pe 74hc367 sa am 5V pe card
2) am folosit un oscilator cu 74HC04 luat din schema de phoenix deasemenea alimentat direct la 5V
3) pinul de CS de la MMC direct la masa si configuratia manuala MMC din DD-WRT urmatoarea DI=7; DO=4; Clk=3; CS=0
4) La reset am folosit Gpio=2.
Dupa mari chinuieli am ajuns la concluzia ca este necesar folosirea tuturor librariilor postate mai sus si cu comanda "export LD_LIBRARY_PATH=$RUNDIR/../lib". Nu este suficient doar export la o singura librarie pe care o cere.Asta a fost greseala mea.
O mare atentie trebuie acordata SDcardului/MMC deoarece DD-wrt nu monteaza toate cardurile si mai rau pe unele le monteaza dar nu lucreaza normal.Un exemplu este faptul ca Gboxul la mine nu avea nici o problema iar newcs dadea erori ciudate.
f11
Last edited by f11; 10-10-09 at 09:56.
Am incercat sa fac pcb-ul recomandat de @cristilamb
va rog sa va dati cu parerea si sa imi spuneti daca am gresit undeva. schema
![]()
s![]()
Parca lipseste alimentarea cardului, de fapt nu le-ai pus deloc nici la card nici la integrate.
Mda, trebuie puse doua paduri (vcc si gnd)
Alimentarea cardului ar trebui sa o pun prin switch-ul acestuia?
Nu neaparat eu nu am pus, iar in newcs.xml pui la carddetect=no.
Trebuie sa mai duci si la C5 la card traseu de minus.
Eu am folosit de fiecare data placute de test si la cardreaderul din linksys si phoenix-usb .Se gasesc la mivarom sau tehnoelectric sunt ieftine si cu ceva mai mult fludor iese ca din fabrica
f11
Definitivati schema si cablajul, faceti unul de test si hai sa comandam 50 de cablaje la comun.
Daca ruterele au 2 seriale disponibile, ar trebui facut un cablaj dublu.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Definitivat
daca vreti proiectul in eagle il pun la dispozitie
![]()
Last edited by zildan; 10-10-09 at 19:01.
Tinind cont ca la mine merge fara probleme resetul pe gpio2 si bineinteles si pe gpio7 se pot pune 2 cititoare de carduri in el.Nu stiu cum se comporta routerul si cum gestioneaza cele 2 carduri dar cred ca nu ar fi nicio problema.
Hmm ajunge cred doar un singur oscilator...
f11
Pentru ca cel de-al doilea serial ( adica primu defapt )sa fie disponibil, trebuie refacuta imaginea, adica recompilat kernelul, pentru ca este folosit la consola pe seriala ttyS0.
Kernel command line: root=/dev/mtdblock2 rootfstype=squashfs,jffs2 init=/etc/preinit noinitrd console=ttyS0,115200
Toate-s vechi si noua toate!
cum se schimba baud rate
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=5219
Am reusit sa pun un sd de 1 giga pe linksys, an pus interfata dar nu stiu cum sa setez cfg-ul pentru interfata respectiva. vreo idee ?!
a reusit cineva sa faca din port wan?
din cate vad se poate face din lan port wan si poate sa se conecteze la 2 provideri net
ddwrt