0

Dislikes:
0
-
Member
Beginner
Re: ROUTER ( cu LINUX ) LINKSYS WRT54GL
asi dori si eu o parola la un dd-wrt original am pus pe un ap airlive 5000ap si este trial va multumesc mult cine ma poate ajuta id mes george_bradu astept raspuns
-
Standard RSP member
dd-wrt default user : root pass: admin
-
Membru de onoare
Doar ca el zice ca ar fi TRIAL!
DD-WRT e free nu trial,sper ca ai nevoie de user si parola sa intri in meniu,ca pentru altceva nu este.
-
Super Member
Regula 12.
sa restarteze router-ul din buton,altfel nu ia nici vechea parola nici pe cea default de la dd-wrt.
Last edited by zmeura; 09-05-09 at 15:35.
-
Membru de onoare
Poate ne va lamuri mai exact despre ce e vorba,DD-WRT nu e pe bani si nu poate fi trial.
-
Standard RSP member
am cumparat un LINKSYS WRT54GL de la pcgarage.ro, dar am constatat cu surprindere ca are softul in germana.
dupa ce ca nu prea ma descurc cu retelele si configurarile acum am dat si peste germana care chiar m-a bagat in ceata.
intrebarea este daca stie cineva daca softul cu care a venit routerul are si optiune de schimbare a limbii in engleza sau trebuie sa-i pun un soft original in limba engleza, iar daca aceasta optiune este disponibila unde se gaseste de schimbat.
daca nu se poate schimba limba, cum se instaleaza softurile open surse tomato sau DD-WRT ?
multumesc mult
-
Old Member
Tot in acest topic daca dai o pagina inapoi gasesti tot ce-ti trebuie.