si antena de unde o cumpar ? tot de la ei ???
si antena de unde o cumpar ? tot de la ei ???
Last edited by Snow; 09-05-09 at 00:57. Reason: r12
http://www.digitv.ro/promotii.html
promotie noua digi, un abonament la 3 receptoare (nu imi dau seama ce conserve sunt, cred ca hyunday)
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Da interesant ce receptoare vor da in custodie.
Tinand cont ca receptoarele Humax astea noi au mufa LAN ar fi solutia sa foloseasca sharingul , 3 conserve pe o cartela.
nu cred ca o sa dea in custodie,cu siguranta vor spune ca nu au numai din acelea care se vind, am 2 colegi de serviciu care au patit la fel in brasov,dupa ce au asteptat aproape cite 3 saptamini sa isi puna digi nici nu au vrut sa dea in custodie aparatura, aceiasi chestie mi s-a intimplat mie acum cca 2 ani, io pina la urma am si renuntat la ei si am mai auzit pe multi ca se pling de acest lucru, poate se intimpla numai in brasov la casieria de pe grivitei
mi-e mi-au spus ieri ca momentan nu au pe stoc si cand primesc, ma suna ei..
si hai sa vorbim serios...la 6 ron pe luna...in 25 de luni il platesti integral(150)...in timp ce al 2-lea la dolce e 50euro+tva...
Ciudat, eu cand am sunat la ei mi-au zis ca daca vreau 2 sau 3 receptoare, unul dintre ele trebuie musai sa il iau in custodie (adica sa le platesc chirie 6 RON/luna). Dar, din ce citesc mai sus, receptoare in custodie nu se gasesc - deci nu poti beneficia de oferta. Genial!
1. Anunta promotie.
2. Fa promotia sa nu poata fi aplicata in practica.
3. Clientii se plictisesc sa astepte si mai cumpara un abonament.
4. Profit!
Custodie era in oferta veche,acum se dau in chirie sau cumparate.Cred ca al treilea receptor nu se poate cumpara,se poate lua doar cu chirie 10 ron/luna.
Oferta e destul de incurcata si se pare ca nici cei din casierii nu stiu bine ce si cum,mai ales legat de receptoarele proprietate personala dar fara contract si daca acestea se pot folosi sau nu.Mai ales ca ei nu prea au receptoare.
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:17 ----------
Uite cum am inteles eu oferta lor:
-poti avea doar un receptor in chirie,deci daca vrei doua primul trebuie cumparat,daca vrei trei primele doua trebuie cumparate.Daca ai un receptor in custodie nu poti lua inca unul in chirie,cel in custodie (din ofertele mai vechi sau luat doar singur) trebuie cumparat.
-daca ai deja unul dublu si mai vrei un simplu trebuie sa il cumperi pe cel dublu (daca pana acum il aveai in custodie)
-daca vrei doua si nu il cumperi pe al doilea (doar pe primul,ca esti obligat) pe al doilea platesti chirie 6 ron
-daca vrei trei (trebuie sa le cumperi pe primele doua,asa cum spuneam mai sus) platesti 10ron chirie pe al treilea.
PS:Legat de oferta e alta treaba.Oferta e beton si oamenii chiar daca nu gasesc receptoare nu pleaca la concurenta,stau si asteapta dupa ei.Deci oferta este,dar de fapt nu este.
Last edited by zmeura; 30-03-10 at 12:28.
:
Am mers la un punct de vanzare Digi si o d-soara foarte amabila mi-a explicat cum e cu promotia:
Cea mai ieftina solutie ar fi abonament pe 15 luni, primele 3 gratis
-Receptor simplu cumparat 150 ron
-Kit antena 50 ron
-Al doile receptor chirie 6 ron/luna =90 ron/15 luni
-Al treilea receptor 10 ron/luna =150 ron/15 luni
-Activare 3 decodoare simple 50 ron/buc =150 ron
-Abonament 3luni gratis+12 x 23 ron =276 ron
Total = 866 ron/15 luni => 57,73 lei/luna.
Eu nu sunt prea mare microbist , deci fotbalul nu e pentru mine o problema, mai ales cel din liga I. Abonamentul la cablu este de 21.5 ron/luna si il am in 4 camere, plus 35W x 3 = 100w/ora economie energie electrica.
Este adevarat ce mi-a spus d-soara de la Digi?