si la mine la fel
Dupa ce am rescanat frecventa 12265, Meteo TV nu functioneaza deloc. Cand dau pe el, ecranul e negru desi ei spun ca este in grila din 24 februarie. Si il vad asa de vreo cateva saptamani. Asa e si la voi ? Astept raspunsuri.
M@xIm0V
![]()
Eu cred ca toate Akta e la negru.....
O "firma" numai la acte.Pe bune!Daca suni la call center nu raspunde nici unu sau daca raspunde asta o sa fie dupa 50-60 min de asteptare.Eu din cauza lor am platit la RDS 20 ron in plus ca sunam ca prost la ei si ascultam pe muzica lor.Daca trimiti email (au pus si o noua formula) nu iei nici un raspuns nici o data,daca trimiti fax tot la fel.Specifici la contract ca vrei factura sa vine in alte adresa din ce scrie buletin ei trimite pe factura la adresa de buletin (nici macar nu citeste ce scrie contract?)Dealer refuza sa face noi contracte pt Akta cel putin la judetul meu.Akta te face pasa la dealer si dealer la Akta si tu suni si plimbi de la unu la altul ca prost.Te pune sa platesti pt activare de doi ori,daca suni la ei si intrebi de ce te au oprit pe full packet si vezi numai pe baza si ca tu platesti pe full packet ei raspunde ca nu poate sa activeze nimic prin telefon si sa vorbesti cu dealer cu care ai semnat pe contract iar dealer refuza sa te ajuta sau te dau niste nr de telefon pt dealer care nu sunt alocate.Face reclama ca dau pe packete extra pt 6 luni la jumate de pret si cind vine factura dai seama ca de fapt nu exista nici oferta.
ASTA SE NUMESTE FIRMA SERIOASA SAU BIZNITARIE DE SATELIT?
Sper cu tot sufletul meu asta firma sa falimenteze citi curind.
ps nu vorbesc ca dispare canale din grila lor iar ea se micsoreze drastic....
![]()
Nici la mine nu functioneaza.... cred ca au dat faliment.....![]()
cica s-ar fii schimbat "directorul" si cativa de prin conducere , de aici si prb. cu pretul retro-activ si schimbarile din grila de prg.
de conducere noua , ideii noi (cat de bune sau rele , vedem pe pielea noastra "ca asa este in Romania" - tara tuturor posibilitatiilor - mai mult negative)
nici la mine nu se poate urmari acest canal - meteo tv = ecran negru
... este criza mare si nu mai stiu cum sa reduca costurile asa ca renunta la programe , cresc pretul abonamentului... poate vor renunta si la site si cine stie ce masuri aberante vor mai lua . oricum cred ca va fi primul DTH care va da falimentpacat ca au un sistem flexibil in privinta cardurilor .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
sa te vad unde mai platesti abonamentulsa vezi ce ne uitam noi la alti
si cardurile noaste le pastram pentru o eventuala " autopsie "
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am aruncat eu pe BOMBA inainte de Mirinda!De data asta....
Daca am prins pe falimentul lui Akta inainte de vecinii o sa moare de ciuda!!De 20 de ori pe an il falimenteze eu o data am incercat si se vede ca am reusit!!!!
ps nu poate sa confirma cineva de la conducere daca mai continua cu afacerea sau au hotarit sa inchide pe ciosc?
m,eteo nu merge
dar au un canal nou care e liber
bravia parca
si mai nou si-a revenit si fregventa cu REALITATEA ca era cazuta rau