Acush incepe. Steaua trebuie sa cashtige, daca mai ...
Acush incepe. Steaua trebuie sa cashtige, daca mai ...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Scor final Brashov - Steaua 1-0. Un meci cenushiu. Steaua nici o faza construita, nici un pas reushit, o ratare completa. Bravo Brashovu!
P.S. E clar de ce nimeni nu a facut nici un comentariu...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
A fost un haos total in jocul Stelei daca nu se regrupeaza rapid nu mai au nici o sansa la titlu....
La fotbal nu conteaza inscrierea golurilor, conteaza sa castigi. (Alan Shearer)
www.metalulvladeni.clubme.net|
www.metalulvladeni-forum.clubme.net
Tin cu Steaua dar nici nu m-am uitat la meci.E varza echipa,ce sa comentezi?Sper sa o dea in gard bine de tot poate asa scapam de cioban.
:
Mda ....ciudat meci.....n-am inteles nimic....Steaua e ''pe nicaieri'' Steagu....e ''pe acolo'' pe undeva dar tot nu e ceea ce as fi vrut ...oricum bine ca au luat 3 puncte....sa vedem cu Argesul....?!!!
salut ...
mare meci mare ... nu cumva la steaua le trebuie antrenor ?!?!? ca lacatus e fost jucator mare ... ca si hagi ... ca si altii ... jucatorilor le trebuie antrenor sa le spuna ce au de facut ... nu sa se planga ca nu respecta indicatiile tactice ... poti intelege indicatii tactice daca sunt in alta limba decat fotbalul ? ... eu nu cred ... om mai vedea
numai bine
theghostbuster
DM 800 HD,
offset 1,4m mobil, lnb inverto ultra black, opticum dm2800, Panasonic th-50pz800e