great job ! felicitari team-ului si multumiri .
Dislikes: 0
great job ! felicitari team-ului si multumiri .
Cum se seteaza display time on stand by?Nu reusesc sa gasesc in menu!
Super imagine ...inca o data felicitari...stabila , etc...Cred ca nu se poate seta display time on standby...
Am impresia ca nu prea suporta skin-urile HD...pacat sunt super !!! De fapt nu stiu la mine poate...Oricum imaginea este aproape perfecta...!!!!!!!!
Last edited by zildan; 07-03-09 at 11:57.
Ne-ar ajuta daca ne-ai spune in ce conditii nu ai reusit sa alegi si sa utilizezi skin HD.
De ce spun asta, pentru ca eu am ales din Menu>Setup>System>Skin... Kerni-HD si imi functioneaza. Are pina si subtitrarea la locul ei. E posibil insa in anumite combinatii sa ajungi la ecrane verzi si resetarea receptorului. Acele situatii, daca le intilnesti, ar fi foarte util sa incerci sa vezi in ce conditii le-ai obtinut, pentru ca apoi, sa incercam sa identificam cauza si respectiv solutiile de eliminare si imbunatatire.
Si eu folosesc skinul dream HD si merge fara probleme.
Subtitrarea pe unele canale de pe 1W este pusa prea jos, iar datorita overscanului TV-ului meu (Panasonic 42PV70) al doilea rand il vad doar jumatate, chiar si dupa ce am ridicat imaginea pe verticala la maxim si am dat V-AMP la -3. Dar acum nu stiu daca e de la skin, pentru ca pe History Channel HD subtitrarea e mai sus, pe Animal Planet HD si Discovery HD e prea jos.
Hi, Thank you for this nice work. Viaccess works without any problem.
I would like to mention two minor things. Luxe HD on 9E not perfect, and when I checked Simul HD on Astra 19E, after two minutes the picture freezed. I had to reboot by manually (switch off-on).
Hi,
unfortunatelly I can't complete the installation of this image; everytime it hangs displaying "WAIT 1 min" in the OSD....
I tried different sticks; different partitions on the stick - even installed after facing the problem again, a different image in the same partionen - the other mage is starting up correctly, but again the WAIT - problem with RSP.
Any idea what may go wrong ?
Regards, flatline
Nu am facut precizari pana acum deoarece nu am instalat imaginea decat astazi dimineata ....ieri am lipsit de la "lansare" ...sunt in teste ....am obtinut pe skin-urile HD niste ecrane verzi, dar nu stiu exact in ce conditii de "frecus"..., fata de skin-ul default unde a boot-at dupa instalare perfect si nici macar nu a necesitat restart din Power....o imagine principala...Astazi testez si va semnalez toate posibilele bug-uri care au un numitor comun....
Last edited by zildan; 07-03-09 at 17:17.
OK, this is best E2 img in this time!thanx Zildan
.
CIFS works perfectly...
RECORD too..
..but red led on VFD? how i can off?