Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: Victor Ciutacu-Auzi, fă, hai sictir...

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Victor Ciutacu-Auzi, fă, hai sictir...

zmeura fa abstractie despre cine vorbeste susnumitul jurnalist ... judecal ca pe un "jurnalist" care a scris un articol ... de ce ghilimele? ... pentru ca a ales calea cea mai usoara de a fi cunoscut ... injura ...scoate si baga ... mai un FA ....mai un SICTIR .... mai bagam un CUR la desert ... si dimineata ne trezim SUPERSTAR ... ne cunoste o rromanie intreaga ... GENIAL

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

A scris ce a vrut pe blogul lui,nu e vorba de "jurnalism" (chiar ca cei de la Realitatea au terminat si denumirea asta,vezi Traian Radu Ungureanu).Cel putin pe asta nu il platesc din banii mei si nu ia hotarari pentru mine si copii mei.Nu pot face abstractie de faptul ca spune niste adevaruri despre un ministrul al Romaniei:
    1.A ajuns cunoscuta tocmai datorita tonomatelor lui Voiculescu.
    2.Taranca.
    3.Sa se comporte ca un demnitar al statului,nu sa se ia in gura cu ziaristii.
    4.Ce cauta ea la sarbatorirea poetului Marin Sorescu?Nu are nici o treaba.
    Cam asta e.Cui nu-i plac injuraturile e treaba lui,nu il obliga nimeni sa citeasca bloguri.

Propun sa fie dat afara de Voiculescu ca si-a permis sa injure pe blogul lui.

PS:A mai cazut un "jurnalist" pe altarul binelui PDL-ist pentru tara,e vorba de Sever Voinescu.Bravo,uite "jurnalistii" care se luptau pentru binele poporului,care ne aratau calea dreapta,formatori de opinie,etc care de fapt erau doar niste bieti lingai.Asta pe langa Traian Ungureanu,celalalt lingau care folosea doar cuvinte elegante,nu isi permiteau sa injure,dar primeau bani pentru osanale aduse smecherilor care ne conduc.Bravoooo.
    Last edited by zmeura; 08-03-09 at 16:54.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Brrr,ce tara de rahat.Pana zilele astea cred ca am citit o singura data blogul "tonomatului",dar azi am trecut iar pe acolo si am gasit povestea despre Traian Ungureanu despre care am scris si mai sus.Pai e urata treaba,daca un fost coleg de al lui scrie asta:

....Nici cand a primit oferta de ambasador in Marea Britanie, nici cand a devenit consilier al PDL in campania din toamnă, nici cand a apărut pe pliantele partidului sau in interviuri electorale cu Stolojan, Traian nu s-a deranjat să mă anunţe, intre două editoriale care slăveau PDL, că simpatiile lui trec dincolo de idee. Că e implicat fizic şi profesional intr-un obiectiv politic limpede şi că, in timp ce textele lui apar in Cotidianul, el primeşte bani de la PDL (pană la urmă, prin noiembrie, mi-a vorbit, totuşi, de bani). Bani munciţi, fără discuţie, şi poate nu destui faţă de salariul de la ziar, dar incasaţi fără cea mai mică tresărire de conştiinţă. Bani care acoperă, poate, şi serviciile omagiale din ziar....
    http://cotidianul.ro/traian_se_despa...tri-75913.html
    Deci unde si cine are "tonomate"?Eu zic ca toti dar mai grav e ca lingaii ajung acum parlamentari europeni.Tara asta nu isi va reveni niciodata.
    :

Member Beginner alinbals's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Domnilor se spunea ca ceausescu are 8 clase dar pe linga astia are facultate ! ma uit la astia si ma intreb la ce dracu l- au impuscat?pentru ce s- a murit in ´89 ?pentru udrea ministru?pentru base presedinte? pentru boc prim-ministru ? Incredibil!

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Bine am facut ca lam impuscat ... pacat ca am uitat sa impuscam si progeniturile care ne mananca viata acu ... dar nui nimica ... natura isi va lua cei a ei ... si candva cand ceausescu sau altii de teapa lui vor fi doar niste personaje in cartile de istorie ... nu in mintea noastra ... atunci si vom vedea rezultatele revolutiei din '89 ... doar ca trebuie sa avem rabdare vreo 200 ani ... ne bucura faptul ca nu suntem primii...

Page 2 of 2 FirstFirst 12