Eu cred ca aceste Canale platesc ca sa fie transmise de Digi ca altfel nu imi explic/ In loc sa bage 10 posturi rele mai bine un post bun prefer o grila mai subtire dar cu posturi mai atent selectionate.
canal 1 la gigel 12564 V 27500,cred ca astia sau timpit baga numai canale VARZA
Eu cred ca aceste Canale platesc ca sa fie transmise de Digi ca altfel nu imi explic/ In loc sa bage 10 posturi rele mai bine un post bun prefer o grila mai subtire dar cu posturi mai atent selectionate.
La fotbal nu conteaza inscrierea golurilor, conteaza sa castigi. (Alan Shearer)
www.metalulvladeni.clubme.net|
www.metalulvladeni-forum.clubme.net
Vreau si cele 2 tvrm-uri pe linga canal 1(fostul senso)!Tvrm cultural e un program f dragut, evident privind si grila programului!![]()
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Mai bine adaugau in grila TVT89 l-am urmarit asa cat de cat are emisiuni interesante fata de CANAL1 acuma depinde de fiecare...
Salut pe toti cei de pe acest forum!!!! In primul rand nea jiji ar face bine sa rezolve problema EPG sunt la pamant cu acest serviciuSuntem satui de canale de umplutura de fapt e un DTH de .....
scuze de offtopic, si atunci de ce nu mergi la altii, sunt cumva sigurii, te obliga cineva sa fi clientii lor? nu cred![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
Sa fi sanatos deja am trecut la altii!!!Am trecut la cel mai tare DTH ( Dream box ),prietenii stiu de ce
![]()
Regula 12.
cel mai prost canal
Last edited by zmeura; 26-03-09 at 21:54.
Este foarte interesant, nu ai vazut esenta?![]()
pai ala cam e la toti![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital