Nu , receptorul de Dolce nu are aceasta optiune , poate intre 2 DM500 cu cardul intr-unul din ele , da cautare pe site si vei gasi rezolvarea .
Salut,merge facut sharing intre un dm 500s si un receptor de la dolce? ,cu cartela dolce bineinteles.
Nu , receptorul de Dolce nu are aceasta optiune , poate intre 2 DM500 cu cardul intr-unul din ele , da cautare pe site si vei gasi rezolvarea .
da se poate pune cardul in sharing acum depinde ce emmu folosesti
..::EGAMI TEAM::..
Gobi, omul intreaba de sharing intre rec. dolce si un dream!
Aceasta configuratie nu se poate! Altele, da!![]()
Deci nu se poate,atunci va rog sa-mi recomadati cel mai ieftin receiver cu care poate face sharing dm 500s.
Ps. dar dm500s cu echostar 2200dsb (am inteles ca nu merge dar inca o parere nu strica)?am unu din asta aruncat prin pod.
Doar Ecosmart 792 in protocol gbox/mbox,insa pretul lui se apropie de al unui Dreambox.
:
nu cunosc dsb2200 dar daca ai 770-880-790-771-791 de poate face sharing intre un dream si ecosmart doar cu conditia sa ai pc-ul on cat folosesti eco acesta din pacate doar asa functioneaza in sharing ,cat despre 792 nu merita mometan investitia mai bine 2 dm500 (probabil 600-700lei le gasesti)
PS:@Einstein Coship nu este public in totalitate pe sti5517 se pot face multe magarii dar sharing nu e posibil, deci corect am inteles gresiat...sau am vrut sa inteleg gresit![]()
Multumesc pentru raspunsuri.
off topic -activez cartela dolce si o folosesc pe dream, mai este nevoie de reactivarea ei din cand in cand pe conserva originala ?
asta depinde se pare ca face au si in newcs(nu sut sigur 100%) SAU IN CCCAM IN CARE FACE AU
Cardul face AU in DM cu CCcam 2.09; 2.011 (mai putin cu CCcam 2.08). Trebuie avut grija sa ai setat DISABLE EMM : no in var/etc/CCcam.cfg