-
-
Membru de onoare
Re: Sfat pt instalare antena boom iarna
Pai aceeasi treaba e si cu un lot de antene de la Gigi,inca din iarna trecuta.La ei vin acum cu gauri gata facute (parca).
-
Da si eu am patit cu o antena de la gigi crapase tija de la inghet era plina de gheata. I-am dat o gaura chiar jos unde ii cotu si dupa aceea normal am fost nevoit sa o reglez din nou dar nu mai avea calitatea la semnal chiar foarte buna.
-
Golden Member
demontati acea tija care sustine lnb , masurati distanta dintre capete cu ajutorul unei rulete dupa care o sprijiniti de perete sau sol impingand cu forta moderata veti apropia cu 1-2cm capetele tijei .se monteaza tija inapoi pe antena ,efectuati reglarea antei pe satelit si ve-ti obtine o receptie mai buna
-
Subscriu si eu despre un lot de antene puse de Dolce acum 1 an jumate', erau facute pe undeva prin Romania.
-
si la dolce s-a intamplat
solutie simpla sa dai o gaura mica in partea de jos a bratului care sustine LNB-ul si apoi umblat putin la elevatie
la boom sunt doar un lot restrans de astfel de antene , la dolce sunt mai multe , dar au renuntat si ei la aceste cand s-au vazut cu multe , multe service-uri..
am un vecin angajat romtelecom care da gauri la antene cand merge la service-uri de telefon fix
Last edited by horatyu; 03-03-09 at 22:31.