Results 1 to 15 of 17

Thread: Windows Vista, votat cel mai mare fiasco

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member valeriu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Windows Vista, votat cel mai mare fiasco

Bravo ai comp bunicel dar vad ca nu ai Pack 3 la xp.

PS: te-ai ironizat degeaba pe toate forumurile toti ce detesta Vista au compuri slabe ce nu le merge Vista doar pt asta.si tu cu siguranta stii asta.
    Nu iti intorc cu aceiasi moneda adica cu un screen de la configuratia mea pentru ca din fericire nu sintem pe celalalt forum sa ne dam marii fiecare cu masinile noastre ca am intra in off.

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Imi pare rau sa iti zic dar la 2gb la vista , eu unul ramaneam cu 0 rami liberi , bine deoarece erau in cache pt servicii , dar si asa....7-le va fi un succes deoarece calculatoarele deja s-au adaptat la tehnologia actuala, iar daca nu ma insel windows 7 cere minim 1gb nu 512 pe cum cerea Vista.
    In rest eu sunt destul de multumit de vista pe 64, parca cel pe 32 imi agata , acum asta merge cursiv , toate faine si frumoase.

Member Beginner alinbals's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu spun din experienta proprie PC-ul meu l-am cumparat deja cu vista pe el dar dupa 6 luni l-am scos.mi s-a parut incet ,maninca mult din resurse, dar look-ul si interfata sint interesante asa ca am revenit cu arme si bagaje la vechiul XP.parerile sint categoric in favoarea XP dar am si prieteni care prefera VISTA mai ales pe 64 bit

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am avut vista home premium 64 in doi calculatoare.Adevarul e ca sa functioneaza ca lumea ai nevoie de Hardware.La 4GB si cu Ati 3875 functioneaza foarte bine.Dar nu permite la toate lumea sa da numai pt unitate 3000 de ron fara monitor,keyboard,DVD....Au facut foarte mare greseala cu cerinte.Cu 2 GB functioneaza asa si asa.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

chiar cu un stick de 2Gb capabil de ReadyBoost, se simte diferenta. am vazut asta pe un laptop MSI dualcore cu 3 Gb de ram. se "misca" mai repede.