Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Mbox sau GBOX?

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Mbox sau GBOX?

Otheitis nu mai vorbi prostii. Gboxul e vechi dar e mult mai stabil si mai bun in multe privinte decat mboxul.
    Eu cunosc multi care in momentul asta folosesc mboxul dar au de gand sa treaca inapoi pe gbox. Singurele avantaje ce le ofera mboxul e suportul pentru procesoarele sh40 si setari mai simple pentru unii provideri ca exemplu cei pe NDS sau N3 (oricum asta se rezolva si pe gbox doar ca putin mai greu).
    Gboxul e superior si in privinta solutiilor ce le ofera -legare direct la mgcamd sau la alte emu pe cand mbox e limitat, in prezent chiar mult mia limitat si asta datorita celui ce il dezvolta.
    Chiar asa cum gboxul poate sa sustina mai multe emu ( gbox-mgcamd spre exemplu ) iar mbox nu poate sa sustina nici macar gboxul?
    Asa ca nu vorbi ca e mai bine ceea ce face acum mower pentru ca nu e asa, o stii si tu si o stiu multi altii (stii ca pe forumul unde posteaza mower versiunile, a primit o serie de dezaprobari la decizia lui).
    Oricum daca o sa o tina asa cu suportul pentru ipbox cat de curand o sa trec receptorul pe linie moarta iar serverul din el il desfiintez, doar nu voi renunta aiurea la serverul de gbox ce il am de peste 3 ani si care e ok din toate punctele de vedere.
    In momentul de fata Ipboxul poate fi doar un client foarte bun pentru dream ( nu e vorba de dm800 care e de rahat la banii care il dai pe el) si cam atat.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

Vezi ca legat de mbox+mgcamd spuneai altceva aici http://sateliti.info/showpost.php?p=69819&postcount=5 .
    Legat de mbox e mult peste gbox,cred ca nu ai incercat pana acum versiunile de gbox pentru nagra3 sa vezi cat de instabile sunt,gbox 2.1b nu deschide nagra3 (doar varianta patch-instabila).
    Multi dintre cei care vor sa aiba acces la HD merg pe mbox si nu pe gbox.Inclusiv multi utilizatori de DM 800.Cei cu receptoare SD raman din comoditate pe gbox si probabil vor trece pe cccam tot pentru ca e mai usor sa le configureze cineva conserva remote.
    Ce linii am din mbox sunt excelente si merg foarte bine.
    :

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Gbox e veche si parasit, daca tu vrei sa lucrezi cu un emu care e tinut la viata ca un pacient intubat e ok pt tine, pt mine nu e ok!Mower a fost clar ca nu se poate asa si gbox si mbox din simplu motiv ca il da o gramada de probleme la cap si tot project merge incet incet ca fiecare data trebuie sa rezolva probleme care face gbox,in plus nu are cu cine sa comunica pt gbox din simplu motiv team lui gbox nu e interesant.Si cccam la inceput a suportat gbox dar asta a fost ca sa vaneze clientii de la gbox.Acuma exista ca optiunea dar citi il foloseste pe gbox la cccam? Nici unu din diverse probleme care produce si stim totii.Prefer sa merge singur mbox-mbox si cind iese o versiuna mai stabila care o sa merge si sloturi,o sa are si web interface si pip...O sa vezi citi lumea o sa se muta la mbox intr-o noapte.Totusi pina atunci o sa ramune cu doi versiuni mbox.Gbox-Gbox si Mbox-Mbox.Si toate lumea o sa fie fericita!Tu o sa folosesti pe versiuna mbox care se conecteze la Gbox numai....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Vezi ca legat de mbox+mgcamd spuneai altceva aici http://sateliti.info/showpost.php?p=69819&postcount=5 .
    Legat de mbox e mult peste gbox,cred ca nu ai incercat pana acum versiunile de gbox pentru nagra3 sa vezi cat de instabile sunt,gbox 2.1b nu deschide nagra3 (doar varianta patch-instabila).
    Multi dintre cei care vor sa aiba acces la HD merg pe mbox si nu pe gbox.Inclusiv multi utilizatori de DM 800.Cei cu receptoare SD raman din comoditate pe gbox si probabil vor trece pe cccam tot pentru ca e mai usor sa le configureze cineva conserva remote.
    Ce linii am din mbox sunt excelente si merg foarte bine.
    De mbox + mgcamd spuneam acolo dar daca te-ai fi trezit si ai fi citit ce se intampla incepand cu ultima versiune de mbox nu ai mai vb aiurea.
    In ceea ce priveste gboxul e mult mai stabil decat orice alt emu in moentul de fata, iar cccam face un trafic prea mare (fiind si pe tcp) de aceea multi nici nu trec pe cccam.

P.S.: Am incercat toate versiunile de gbox (poate tu habar n-ai sa le setezi -dar asta nu e problema mea) si apropos nu am card de N3 asa ca nu vad rostul sa stau pe versiuni de gbox 2.25 N3 - oricum si aceasta versiune merge bine merci daca are setarile corespunzatoare.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

corect in legatura cu cccam-ul asa este si u gbox-ul daca i dai ceea ce are nevoie devine mai bun decat alt emmu
    ..::EGAMI TEAM::..

Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Mbox sau GBOX?

@gobi2000 se pare ca ne punem si noi de acord macar odata

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Un lucru testat e real! asa ca nu am de ce sa nu fiu de acort cu tine chiar am testat destul de mult gboxul si asdar am vz si diferenta
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

@ovidiumarius eu ti-am spus clar si in alt topic: se poate folosi cu succes versiunea 0022,nu inteleg de ce tu tii neaparat sa ai ultima versiune.Nu ai specificat cu ce versiuni nu merge mgcamd,acuzi pe altii ca nu te inteleg si bineinteles de pe un ton superior si cu un limbaj la limita.Gbox nu vrei ultima versiune (instabile) dar vrei mbox ultima versiune ca asa vrei si gata.Daca vrei o poti folosi asa cum e,daca nu iti convine asta e.E alegera ta si nu ma intereseaza,iar cand contrazici pe cineva ar fi bine sa vii cu argumente si explicatii nu cu raspunsuri in doi peri: ba merge,nu e asa,voi nu stiti,etc.
    Ca nu ai card de nagra 3 e una,dar cu ce gbox vezi pachete in nagra3?Ca ai testat cate in luna si in stele nu ma intereseaza,NDS si N3 e mort pe gbox si punct.Eu unul nu tin un emu care sa nu deschida sau sa-mi faca freeze pe asa ceva,la ce te uiti tu si ca nu te intereseaza pachetele codate in asa ceva e treaba ta.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Iata ce am primit de la @g_ _y care are mbox compatibil cu gbox:

-------------------------------------.---- --- -- - - | Newcamd Port: 10xxxx | CAID: 1801 | Reader: 0 (lower) |------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. | ID | Username | Logon Status | Ok ECM | Bad ECM | EMM | Hostname | Client | Spider | AU | SO | |----|-----------------|--------------|----------|----------|----------|---------------------------|------------|--------|-----|-----| | 02 | user_local | 00d 10:36:33 | 25076 | 5 | 0 | 127.0.0.1 | Gbox2CS | No | On | Off | '------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------'

Deci,in cele 10 ore s-au adunat 25076 de cereri de ECM in ziua in care s-au schimbat cheile respectivului provider,normal sunt cateva sute.Hmmm,cam asta e gbox si ma intreb daca la asa trafic va mai vedea ceva fara intreruperi cand se trece la N3.
    :