0

Dislikes:
0
-
Mbox sau GBOX?
Otheitis nu mai vorbi prostii. Gboxul e vechi dar e mult mai stabil si mai bun in multe privinte decat mboxul.
Eu cunosc multi care in momentul asta folosesc mboxul dar au de gand sa treaca inapoi pe gbox. Singurele avantaje ce le ofera mboxul e suportul pentru procesoarele sh40 si setari mai simple pentru unii provideri ca exemplu cei pe NDS sau N3 (oricum asta se rezolva si pe gbox doar ca putin mai greu).
Gboxul e superior si in privinta solutiilor ce le ofera -legare direct la mgcamd sau la alte emu pe cand mbox e limitat, in prezent chiar mult mia limitat si asta datorita celui ce il dezvolta.
Chiar asa cum gboxul poate sa sustina mai multe emu ( gbox-mgcamd spre exemplu ) iar mbox nu poate sa sustina nici macar gboxul?
Asa ca nu vorbi ca e mai bine ceea ce face acum mower pentru ca nu e asa, o stii si tu si o stiu multi altii (stii ca pe forumul unde posteaza mower versiunile, a primit o serie de dezaprobari la decizia lui).
Oricum daca o sa o tina asa cu suportul pentru ipbox cat de curand o sa trec receptorul pe linie moarta iar serverul din el il desfiintez, doar nu voi renunta aiurea la serverul de gbox ce il am de peste 3 ani si care e ok din toate punctele de vedere.
In momentul de fata Ipboxul poate fi doar un client foarte bun pentru dream ( nu e vorba de dm800 care e de rahat la banii care il dai pe el) si cam atat.