-
Standard RSP member
Ajutor intr-o problema!!!!
Am cumparat un DM 500s configurat cu gemini si cccam l-am legat la antena digi la care am LNB twin,pe un cablu am lasat vechea conserva 2TV si pe celalalt cablu am pus DM-ul,dupa cca 3 ore mi-a aparut mesajul de clone ''astalavista baby'' este posibil sa fi aparut din cauza ca am folosit ambele recivere pe acelasi LNB,mentionez ca nu l-am conectat la internet.
Va rog un raspuns daca se poate
-
Member
Beginner
Re: Ajutor intr-o problema!!!!
ai avut gemini 440,450 sau 460 ca in acest caz trebuie sa il trimiti de unde lai luat ca ti sa blocat
-
RSP - Team
pai dreamul tau nu e tocmai dream, e o clona. acum ai 2 variante ori il duci inapoi sa-l scimbe daca se poate ori folosesti jtag ptr. rescrierea boot loader. gasesti pe board destule informatii despre aceasta problema.
-
Standard RSP member
Habar am ce gemini a avut nu m-am jucat pe el decat 3 ore,oricum il duc inapoi,problema e daca e posibil sa se fi blocat din cauza ca am folosit ambele recivere pe LNB-ul twin?
-
RSP - Team
nu man, tu nu ai nici o vina. problema e softul receptorului (gemini) are un mic program pentru a nu fi folosit pe clone (mai bine zis ptr. a le scoate din circulatie..).
-
Standard RSP member
Dar culmea culmilor e ca DM-ul are si holograma pe el inclusiv pe cutie si sigiliu de warranty pe spate adik nu a fost desfacut si abtipildul cu adress mac de forma 00-09-34 xxxxxx care am vazut ca au cele originale!!!!
-
Da-ne si noua mai multe detalii; de unde l-ai luat, cine ti l-a configurat, ce emu aveai pe el, eventual ce skin, ce programe ai urmarit, daca l-ai conectat la internet pentru a lua chei sau pluginuri, daca ai verificat mac-ul de pe cutie cu macul dreamului, etc.
Multumesc.