iti doresc bafta se pare ca sint bine dispusii dar pe viitor trebuie sa elimini motivu ptr care sa intimplat sa faci abuz la update ptr ca a 2 oara cu siguranta nu te vor ierta
Dislikes: 0
iti doresc bafta se pare ca sint bine dispusii dar pe viitor trebuie sa elimini motivu ptr care sa intimplat sa faci abuz la update ptr ca a 2 oara cu siguranta nu te vor ierta
Ha ha!Gata s-a rezolvat dar mi-au spus ca daca se mai intimpla out forever.hmmm!!!
poate esti o exceptie dar eu stiu 6 pers care au interdictie si nu au ajuns nici pe departe la cifra 30
Pentru cei care se vor mai intalni cu problema asta....
Se pare ca mult mai simplu e sa creezi din nou hostul.
Intri pe contul de la dyndns ,care ramane accesibil chiar daca ti-au sters hostul,
apoi:Services-Dynamic DNS-Create Hosts ,si il refaci exact cum a fost.
Si nu mai lasi activat "Enable DNS Updater" din Gbox Control-DNS Updater.
Toata chestia mi-a explicat-o noeli si a mers ....
Asa s-a si intimplat.Inca odata si out forever.N-au mai vrut sa mai auda de mine nici de-ai draq.Am incercat toate variantele,mesaje,milogeala si nimic.Singura varianta care mi-a mai ramas:http://www.no-ip.com/ si vreau sa spun ca sunt super multumit.
P.S.Si la aia de la dyndns o sa le trimit un mesaj cu urarile mele " de bine"!
Ce e cu updateul asta? Ca eu nu inteleg. E vorba de o asa numita salvare a datelor contului fara sa modifici nimic?
Daca am activat in router enable dyndns, cu user, parola, host, ip, e ceva in neregula?
Sau intrebarea este cum e mai bine cu enable sau disable in router la DDNS? Acolo scrie Status: DDNS is updated successfully. S-o fi referind si la asta updateul ala abuziv daca testez enable - disable de mai multe ori?![]()
eu te sfatuiesc sa-l ti pe disable,de ce?ptr ca faci abuz de update si ai sa te trezesti ca ti se va sterge contul si in cel mai rau caz vei primi ban,in momentul cand vei primi email de la ei precum contul tau necesita update atunci dai un enable
Multumesc. Asa am sa fac pana nu e prea tarziu. Chestia asta mi se pare o mare tampenie. O fi valabil acel abuse si daca nu ai cont free?
Dar daca am pus inadin-ul sa faca update la 999 de minute?