Dislikes: 0
M-am trezit cu contul dyndns dezactivat din lipsa de up, fiind plecat mai mult de 2 luni, Dyndns Updater nu a functionat.
Daca lucrez cu inadyn, intra faza cu abuzul, singura solutie ar mai fi activarea in router a serviciului DDNS, dar nu stiu daca si acesta creeaza updateuri nedorite.
Este sigura aceasta solutie(DDNS in router) in cazul conturilor DYNDNS?( intreb inainte nu de alta dar sa nu ma trezesc cu el blocat definitiv)
obs: nu prea mai pot trece pe no-ip ... lipsa datelor de contact la anumite "linii".
Multumesc!
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
o sa fac trecerea pe router, sper ca Belkin-ul lucreaza bine cu dyndns.
![]()
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
'' Here is an announcement from the company:
BANDWIDTH PROVIDER MAINTENANCE IN FRANKFURT
WED, 19 JAN 2011 2035 UTC
On 28 January 2011, between 0500-0800 UTC, one of our upstream transit providers will perform maintenance on their infrastructure in Frankfurt. No impact to Dynect Nameserver or Peripheral Infrastructure is expected, although some users may experience additional DNS query latency as traffic is routed to other paths. We do not recommend that customers make any configuration changes in preparation for this maintenance. ''
source: e*ro*ard*har*ng.com
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
pai eu azi dimineata am gasit serveru ca nu primea nici un client , a trebuit sa fac update la dynds manual , acum merge normal.
eu de cateva luni am contu de dyndns pus pe router si nu am avut nici o problema, ma gandesc acum ca poate are legatura cu postarea de mai sus
Au fost ceva probleme la contul dydns azi noapte am citit pe mai multe forumuri
aceiasi problema cu dyndns rezolvata cu update manual din cont dyndns se pare ca a fost o noapte cu schimbari
am scos routeru din priza (dupa cateva luni) ca sa-si ia ip nou si sa provoc un update al contului , dar nu a facut , dupa aia am facut manual si a mers.
asta mi sa parut ciudat