0

Dislikes:
0
-
Re: Nemultumiri legate de IPBOX!
Avantajul la dream ar fi suportul direct pe cccam.
Dezavantajul la ipbox, nu are suport direct pe cccam. Daca poti trece peste asta, vei descoperi un receptor care bate dreamul la toate capitolele. Daca ai minime cunostinte de configurarea unei liste de prio si cateva linii de cccam, atunci poti spune ca ai cccam pe ipbox, cu precizarea ca poti vedea si tvr hd.
Nu vorbesc din auzite, am abele receptoare. Mai exact dm 7020, dm 800 si ipbox 9000. Preferatul meu la capitolul ipbox, ramane 910.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar receptoarele pe linux nu sunt chiar pentru oricine. Acum cativa ani, daca nu stiai sa-ti configurezi singur emulatorul, nu te baga nimeni in seama.
Acum toata lumea are server pe cccam, chiar daca nu stiu sa le configureze.
Personal, am inceput sa prefer cs-ul pe newcs. Doar carduri locale, este adevarata ca sa-ti faci rost de carduri nu-i suficient un card de focus sau max, etc.
Concluzie, vrei sa face mare shering cu un card de pocus, cumpara dm 800.
Daca vrei sa te bucuri de o mai buna calitate si-ti permiti sa dezvolti un server cum trebuie atunci idiscutabil ipbox.
ps: scanarea programelor pe dm 800 nici acum nu-i rezolvata. daca folosesti h-h si te hotasti sa-ti iei toti satelitii la rand, se blocheaza.
Ca si recomandare generala, e bine sa cumparati ca va doreste inima. 
ps2: total offtopic, astept cu nerabdare aparitia ecosmartului. Consider ca orice receptor nou este binevenit. N-ar trebuie sa existe un monopol. Lucrul acesta face in primul rand rau buzunarelor noastre. Ce-i care aveti printre cunostinte un electronist, sa-i dati dremul si sa va faca o evaluare a pieselor. Pretul acestor receptoare n-ar trebui sa sara peste 250 de euro. Chiar si in astia 250 de euro, profitul este de peste 100%
Toate aceste receptoare pe linux, sunt un mic pc. Ar trebui sa fie ventilate foarte bine. Va intreb, cati dintre voi ati fi de acord sa va tineti pc-urile acasa fara nici o sursa de ventilatie. Daca nu ma insel, multi vara scot capacele laterale ale carcasei.
Last edited by Snow; 14-06-09 at 14:49.
Reason: later edit