Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789
Results 121 to 125 of 125

Thread: Nemultumiri legate de IPBOX!

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

Sloturi merge sub E2 cu noi drivers!!!!!!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Oh la la, nebunie curata, drept e ca numai la noi pe forumuri sunt discutii asa cu pumni in gura...din punctul meu de vedere neconstructive.
    Zildan, tot zici ca astepti doritori de inscriere in echipa...eu astept de ceva timp detalii pe pm ...ti-am mai scris...ori poate nu merge pm-ul...astept detalii(studiul la python e on going).

Ca sa fim iar in topic eu ias intreba pe posesori de ipbox cum sta la calitatea imaginii video pe sd si cat e de bun upscaler-ul acestui receptor comparativ cu altele(eventual). Nu ar strica nishte teste de rezolutie privite mai de aproape pe tv si pe un acelasi post care are o mira mai complexa sau multe texte pe ecran. Sa nu fie dubluri, sa nu tremure imaginea...etc...stiti voi... posibil sa conteze si imaginea soft care e pe aparat in momentul testului.
    Multzu' frumos.
    Kathy, DM500, SS2, Humi, kaon, si cine le mai stie...

Mentioned
    0 Post(s)

O sa incerc sa fac un video,ca sa vedeti cum ruleze cu E2 de la sifteam cu mbox ca emu si cu doi carti in slot intern (noi drivers pt slot-uri merge super)

ps asta o sa il fac dupa ce intorc din cumparaturi!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Avantajul la dream ar fi suportul direct pe cccam.
    Dezavantajul la ipbox, nu are suport direct pe cccam. Daca poti trece peste asta, vei descoperi un receptor care bate dreamul la toate capitolele. Daca ai minime cunostinte de configurarea unei liste de prio si cateva linii de cccam, atunci poti spune ca ai cccam pe ipbox, cu precizarea ca poti vedea si tvr hd.

Nu vorbesc din auzite, am abele receptoare. Mai exact dm 7020, dm 800 si ipbox 9000. Preferatul meu la capitolul ipbox, ramane 910.

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar receptoarele pe linux nu sunt chiar pentru oricine. Acum cativa ani, daca nu stiai sa-ti configurezi singur emulatorul, nu te baga nimeni in seama.
    Acum toata lumea are server pe cccam, chiar daca nu stiu sa le configureze.

Personal, am inceput sa prefer cs-ul pe newcs. Doar carduri locale, este adevarata ca sa-ti faci rost de carduri nu-i suficient un card de focus sau max, etc.

Concluzie, vrei sa face mare shering cu un card de pocus, cumpara dm 800.

Daca vrei sa te bucuri de o mai buna calitate si-ti permiti sa dezvolti un server cum trebuie atunci idiscutabil ipbox.

ps: scanarea programelor pe dm 800 nici acum nu-i rezolvata. daca folosesti h-h si te hotasti sa-ti iei toti satelitii la rand, se blocheaza.

Ca si recomandare generala, e bine sa cumparati ca va doreste inima.

ps2: total offtopic, astept cu nerabdare aparitia ecosmartului. Consider ca orice receptor nou este binevenit. N-ar trebuie sa existe un monopol. Lucrul acesta face in primul rand rau buzunarelor noastre. Ce-i care aveti printre cunostinte un electronist, sa-i dati dremul si sa va faca o evaluare a pieselor. Pretul acestor receptoare n-ar trebui sa sara peste 250 de euro. Chiar si in astia 250 de euro, profitul este de peste 100%
    Toate aceste receptoare pe linux, sunt un mic pc. Ar trebui sa fie ventilate foarte bine. Va intreb, cati dintre voi ati fi de acord sa va tineti pc-urile acasa fara nici o sursa de ventilatie. Daca nu ma insel, multi vara scot capacele laterale ale carcasei.
    Last edited by Snow; 14-06-09 at 14:49. Reason: later edit

Mentioned
    0 Post(s)

Angry Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

Astept sa fie urcat video in Youtube si atunci fiecare o sa da seama cine spune adevarul si cine vrajeste pe lumea fara dovezi si cu vorbe mare din diverse motive....Eu nici vind nimic nici am interese persoanale.Si asta se vede clar am fost din primele persoane care au adus informatii pt Dm500 HD in forum (daca am avut interese nu spuneam absolut nimic).. si dupa au trezit si ei care pupa pe Dream multimedia sa spune citi ceva prin alte forum pt DM500 HD...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789