0

Dislikes:
0
-
Re: Nemultumiri legate de IPBOX!
Stai linistit nu se supara nici unu,pacat e ca ai stricat pe aparat inainte sa il vinzi.Fiecare e liber sa alege ce receptor doreste!Asta cu dezvoltare de software la receptoare HD nu e o problema care are numai ipbox dar si restul de receptoare Qbox HD,kathrein,Azbox HD.Kathrein deja la ultima versiuna care a iesit au pus diseq 1,2 si nu cred ca a fost atit de mare lucru.Qbox HD il cumpari si cu software care vine nici macar nu poate sa booteze si cu update e foarte instabil,Iar Azbox HD si el e foarte instabil si cu probleme la viteza.Concluzia e ca Dreambox a scos un model dm7025 cu Enigma 2 acuma 2 ani ,cred, si a facut toate experimente pt E2 la el.Cine a cumparat asta receptor a plins pe banii lui pt ca cel putin 8-9 luni nu a fost in stare sa face nimic,sii dupa a scos pe dm800 avind deja experienta.Este aceas faza cum a fost cu Dm7000 cind am luat pt 9 luni a fost varza nici sloturi nu mergea,decalaj la audio imagina si multe alte....Dupa cine a cumparat pe 500,600,7020 nu a avut asta probleme pt ca au chinuit posesori cu dm7000 pt ei.
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER