Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 125

Thread: Nemultumiri legate de IPBOX!

Standard RSP member bz2ruebe's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

da e ca si cum ai pune dos pe un hard puternic...pt ce ?
    Eu am boxul de aproape un an, cand am cumparat am fost in constiinta de cauza ca ceace voi avea e inca foarte necopt..dar cine-si cumpara box cu linux cam e in clar cu situatia.
    Pana la un moment e chiar interesant si chiar placut sa ai posibilitatea sa te "joci" cu boxul si sa faci fel si fel de incercari si experiente. ( mai ales daca ai putin habar de linux ).
    Cred ca problema e ca oamenii au obosit de cautat si de butonat la box. Timpul si energia investita nu mai e proportional cu ceeace stie, sau VA sti boxul. E de temut ca pana apare ceva soft bun, cutia va fi demult depasita.

Altceva, undeva mai jos am citit ca din cauza serverului la care te conectezi nu ar merge bine. Ce vreti sa spuneti ?
    Am conectat simultan cu un dm800 la acelasi server, cu dm au mers toate canalele HD fie N3 sau NDS, cu ipbox imaginea se despica din 10 s in 10 s, iar DD5.1 ba era ba nu.
    Cum e atunci cu serverul ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

pacat ca unu care se da grec vine aici si incearca sa prosteasca profitand de naivitatea incepatorilor vazandu-le cai verzi pe pereti.
    oare de ce nu sta la el acasa ? oare de ce nu are acces pe alte forumuri romanesti ? in locul lui as disparea ..... in locul adminilor l-as disparea . din respect pentru cei care intra aici sperand sa obtina o informatie corecta .

PS sunt curios cat rezista acest post ?

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Vad ca vinzatorule de clone dm800 iar ai aparut pe aici....Nu merge bine afacerea cu clone la RDI??Toate lumea s-a dat seama de ce intri aici si faci balamuc...si dupa dispari iar!Nu am aces la forum RDI pt ca nene blana a sters pe contul meu si pe posturi mele si asta stie toate lumea!(e o practica obisnuita la forum unde vinzi)Singur care fraiereste pe cineva esti tu care vinzi clone ca originale si schimbi si pe preturi depinde de ceful tau(stii foarte bine ca dream nu variaza pe preturi).....vrei sa te dau si link-uri de la rdi cu afacerea ta?

http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=82281

http://www.upload-drive.com/8920/Vin...SAT_Forums_mht

Cel putin eu nu vind absolut nimic si in plus nu dau cadouri ipbox-uri cum ai cerut tu acuma o luna!Si stii de ce?Pt ca eu tot ce fac il fac de hobby iar tu ca sa castigi un ban....asta e diferenta noastra!

ps. o sa am griza postul tau sa ramune aici!!!Eu nu ma obisnuiesc sa sterg pe posturi cum face altii!Si o sa il tin ca dovada ca sa dau seama oameni care intra la forum asta ce cap de gaina ai....cind nu ai replica apelezi ca eu sunt grec si ce treaba am aici!!As vreau ce sa stiu ce sa spui daca asta lucru spuneau si englezi,italieni,spanioli cu romani....

EU AM AVUT PE PUTERE SA FAC UN POST PT PROBLEME LUI IPBOX!!!!!
    TU AI PE PUTERE LA RDI SA FACI UN POST PT PROBLEME LUI DM800????
    Last edited by otheitis; 28-02-09 at 01:30.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Offtopic :
    @otheitis nu te enerva . Sunt foarte multi care apreciaza ceea ce faci tu pe acest forum ! Singurul pericol este sa nu devi pt IPBox ceea ce sunt altii pt DM800 . Ramii impartial si recunoaste ca IPBoxul are si bune dar si rele!
    In rest iti multumim tie , lui @eistein , lui @zmeura , lui @snow si tuturor celor care isi pierd timpul si energia ca sa ne invete cite ceva si pe noi cei cu cunostinte mai putine si sa ne dea informatiile necesare sau nou aparute .
    CU STIMA
    KUKI222
    DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele

Standard RSP member bz2ruebe's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mentioned
    0 Post(s)

@KUKI222 sunt de acord cu tine!Stiu foarte bine ca are si negative si pozitive asta receptor si posibilitatii sa fie si mai bun....Momentan ca receptor functioneaza ok spre bine...mai are treaba la domeniu media center si la emu!Dar ma distreze ca vine anumite persoane care e clar ca au interese personale cu vinzari de receptoare si face misto cu munca noastra si cu timpul nostru..dar face misto acuma si cu simpli user care intra la forum asta si cere un ajutor de la noi.Si cel mai distractiv e ca acuma o luna au cerut de la mine sa il dau un ipbox gratis (nu stiu ce au crezut ca sunt distribuitor de ipbox?sau ca scriu la forum asta ca sa promovez pe ipbox?) ca sa vede cum functioneaza si eu le am raspuns ca nu am cum sa dau ipbox-uri din simplu motiv ca sunt un simplu user si atit.Daca vrea sa colaboreze cu ABCOM poate sa apeleze la ei si sa cere de la ei ce are cef!!Posibil asta le a deranjat cam tare....sunt curios daca am putut sa il dau un receptor cum reactiona acuma....posibil curgea gura lor miere pt ipbox!!!!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member inocentul's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@armand25 - de ce nu iti vezi tu de treaba ta acolo pe forumul ,,desteptilor'' de unde daca ai nevoie de o informatie intii esti luat la ''misto'' si apoi scuipat?eu cred ca mai smecher esti tu care promovezi o marfa de 2 lei numai pentru ca sta bine la soft.(mi s-a parut de-a dreptul de ris cind cineva scria ca: il mai inalti putin la picioare si mai bagi un culer in el- asta cind mai dai si aproape 20 mil pe el)
    sincer:si eu am vrut dm 800hd,dar cind am vazut cite probleme are la banii astia am renuntat,m-as fi simtit pacalit,mai bine o clona care va ajunge cit mai curind 10mil ,iar daca va aparea soft pt ipbox ,dreamul va ramine amintire.
    @otheitis -referitor la acea teapa de care vorbeste @cnicu, noi asteptam mai mult de la abcom intr-un interval de timp mai scurt,sint de acord cu el ca il cam tinem pe dreapta si asteptam un soft mai bun-enigma,nu ca nu se poate folosi,ci ca vrem mai mult.
    personal ,cred ca esti bine intentionat si se vede ca faci ceva pt acest forum si tine minte ca ,,nu mor caii cind vor ciinii""
    VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

reveniti ontopic, va rog

-mi se pare ne la locul lui sa spui ca va fi depasi acest receptor, cand tehnologia hd e abia in crestere. poate peste cativa ani, cand majoritatea canalelor vor fi in hd, depasite vor fi receptoarele sd. desi mai e mult pana atunci. tehnologia hd implica costuri marite si cel putin in europa si-n perioada de criza ce-o traverseaza, nu cred ca va fi o explozie de posturi hd pe piata.

-sunt curios daca ai fi avut dm 7000 de la inceput si abia dupa mai bine de 10 luni, ti-ai fi putut folosi cititoarele interne, ce-ai mai fi spus atunci. pana in decembrie iti venea sa arunci pe geam si dm 800 si sunt o gramada care au cumparat primele revizii care sunt niste rebuturi si-n ziua de azi.

Intamplarea face sa cunosc cativa dezvoltatori de imagini si coderi de emulatoare. Nu-i asa usor sa dezvolti o imagine, sa-i elimini bugurile. Cand mower scotea si trei variante de mbox pe zi, toti au inceput sa tipe ca mai bine mai rar dar mai bune. A inceput sa scoata la 3 luni, iar nu-i bine. L-am luat ca exemplu pe el poate nu intamplator. Omul acela are si el familia lui, s-a intamplat sa-i moara si bunicul, iar in timpul acesta toti faceau galagie ca de ce nu mai scoate nimic. Nimeni nu-i obligat cu nimic. Cine te opreste sa pui mana pe carte si sa-ti faci propria imagine daca vrei mai repede.

Eu cred ca vor veni vremuri frumoase pentru acest receptor. Cine nu mai are rabdare poate trece pe 800 ( atentie de unde il cumparati).

Mentioned
    0 Post(s)

Va rog frumos sa revenim ONTOPIC si sa lasam pe oameni cu mintea odihnita la afaceri lor!!!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt unul dintre primii posesori de IP Box 9000 din Romania: aprilie 2008.
    Am avut si mai am un DM 7020.
    Am cumparat IP Boxul deoarece nu mai aparea odata DM 8000 si voiam un receptor HD care sa stie Linux.
    Ce vreau sa spun, acum, dupa aproape un an:
    Aparatul merge fara probleme si pot face dovada (Multumita mai ales lui Snow)ca deschide, in acest moment, peste 60 canale HD, datorita unui server foarte bun bazat pe o investitie intr-o cartela mai rara si cu abonament ceva mai scump. Asta ca o definitie pentru notiunea de server bun. Ceva moca nu poate deveni ceva bun. Am doua tunere si un HDD SATA 2. Aparatul face PIP pe un canal codat si alt canal codat al aceluiasi provider sau un canal codat si unul necodat. Poate inregistra, simultan, un al treilea canal necodat sau codat de la acelasi provider.
    Cred ca DM 8000 si DM 800 pot fi considerate peste Cube Revo (IP Box) deoarece au un suport soft ok si poate fi folosit ca server.
    Eu recomand IP Box - ul HD celor care:
    - au deja un DM pentru a-l folosi ca server (cu o cartela buna ca sa primeasca ceva bun); IP Boxul primeste, in incubus, o singura linie de cc cam ca si client; va spun ca e de ajuns daca linia e ok;
    -vor un aparat cu un raport calitate / pret bun;
    -vor un aparat care citeste fara probleme Diablo Cam cu lumea sa subterana;
    -vor un aparat care citeste fara probleme cartela TVRHD (si Suisse HD);
    -vor un aparat care e la inceput de drum deci o investitie pe timp mai lung;

Poate l-as fi vandut de anul trecut daca nu exista acest forum si pasionatii Otheis, Snow, Zildan...

Mentioned
    0 Post(s)

Sunt de acord cu ce scrii mai sus!Si am si o intrebare....ei care au dm800 sau ipbox sau kathrein sau qbox hd sau azbox hd citi canale HD deschide si citi peer bune au cu cartele de 2 lei din romania?Eu am spus ca cel mai mare problema care avem cu HD nu e ce receptor folosim dar ce carta punem la sharing....Eu am prieteni care au dm800 si nu poate sa vede pe HD la spanioli si ma intreaba daca la mine merge....pt ca crede ca dm800 are o problema la tuner sau la software si din cauza asta nu il merge.Si cind il spun ce carta local ai si spune max,focus,sau mosc digi....il raspund cu asta cartele nu ai sanse....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Noutatii pt Firmware si pt EMU!

Pai acum asteptam urmatoarea vrsiune enigma 2 de la sifteam ?? Gata cu vrajeala enigma de la Abcom?
    Si apropos s-a terminat vestita saptamana ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

hawk01,mi se pare ca ai exprimat foarte cuprinzator situatia actuala a ipbox si mai ales necesitatea existentei unui server de calitate;ai putea sa dai ceva exemple de cartele rare si/sau scumpe?

VIP PETER36's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Noutatii pt Firmware si pt EMU!

Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pai acum asteptam urmatoarea vrsiune enigma 2 de la sifteam ?? Gata cu vrajeala enigma de la Abcom?
    Si apropos s-a terminat vestita saptamana ...
    Si apropos s-a terminat vestita saptamana

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Va puteti strange mai multi si sa luati un card de sky uk full ( au cele mai multe posturi hd) si sa vedeti apoi oferte

Alegi cateva servere si carduri mai importante din ofertele primite si nu-ti mai trebuie decat net bun.

Page 3 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast