0

Dislikes:
0
-
Re: Nemultumiri legate de IPBOX!
reveniti ontopic, va rog
-mi se pare ne la locul lui sa spui ca va fi depasi acest receptor, cand tehnologia hd e abia in crestere. poate peste cativa ani, cand majoritatea canalelor vor fi in hd, depasite vor fi receptoarele sd. desi mai e mult pana atunci. tehnologia hd implica costuri marite si cel putin in europa si-n perioada de criza ce-o traverseaza, nu cred ca va fi o explozie de posturi hd pe piata.
-sunt curios daca ai fi avut dm 7000 de la inceput si abia dupa mai bine de 10 luni, ti-ai fi putut folosi cititoarele interne, ce-ai mai fi spus atunci. pana in decembrie iti venea sa arunci pe geam si dm 800 si sunt o gramada care au cumparat primele revizii care sunt niste rebuturi si-n ziua de azi.
Intamplarea face sa cunosc cativa dezvoltatori de imagini si coderi de emulatoare. Nu-i asa usor sa dezvolti o imagine, sa-i elimini bugurile. Cand mower scotea si trei variante de mbox pe zi, toti au inceput sa tipe ca mai bine mai rar dar mai bune. A inceput sa scoata la 3 luni, iar nu-i bine. L-am luat ca exemplu pe el poate nu intamplator. Omul acela are si el familia lui, s-a intamplat sa-i moara si bunicul, iar in timpul acesta toti faceau galagie ca de ce nu mai scoate nimic. Nimeni nu-i obligat cu nimic. Cine te opreste sa pui mana pe carte si sa-ti faci propria imagine daca vrei mai repede.
Eu cred ca vor veni vremuri frumoase pentru acest receptor. Cine nu mai are rabdare poate trece pe 800 ( atentie de unde il cumparati).