0

Dislikes:
0
-
Re: Nemultumiri legate de IPBOX!
@KUKI222 sunt de acord cu tine!Stiu foarte bine ca are si negative si pozitive asta receptor si posibilitatii sa fie si mai bun....Momentan ca receptor functioneaza ok spre bine...mai are treaba la domeniu media center si la emu!Dar ma distreze ca vine anumite persoane care e clar ca au interese personale cu vinzari de receptoare si face misto cu munca noastra si cu timpul nostru..dar face misto acuma si cu simpli user care intra la forum asta si cere un ajutor de la noi.Si cel mai distractiv e ca acuma o luna au cerut de la mine sa il dau un ipbox gratis (nu stiu ce au crezut ca sunt distribuitor de ipbox?sau ca scriu la forum asta ca sa promovez pe ipbox?) ca sa vede cum functioneaza si eu le am raspuns ca nu am cum sa dau ipbox-uri din simplu motiv ca sunt un simplu user si atit.Daca vrea sa colaboreze cu ABCOM poate sa apeleze la ei si sa cere de la ei ce are cef!!Posibil asta le a deranjat cam tare....sunt curios daca am putut sa il dau un receptor cum reactiona acuma....posibil curgea gura lor miere pt ipbox!!!!
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER