Cu puţină pricepere, multă muncă şi studiu, se poate pune la punct IPBoxul.
Al meu merge nonstop de vreo lună (nici pe standby nu-l pun) şi nu a crashuit decat cand l-am bazait prea mult in pluginul de shoutcast. Am pe el newcs+mgcamd, softcam.key pt jiţălu, un card hocus pocus pus in share de vreo săptămană, merg toate brici!
O să cumpăr şi eu cat de curand un card m2+, probabil ar trebui să o fac urgent, ca să prind cat mai mult timp de utilizare a lui (mă interesează canal digital nordic). Apropos: n-am avut timp să caut, ar putea cineva să mă indrume spre locaţia unde găsesc softul pt m2+? Merci
Cand vor merge brici şi video playerul (cu subtitrări şi formate cat mai multe) şi cand va fi uşor de configurat nfs şi/sau cifs, să vedeţi cum o să vrea toţi IPBox.
Acum are răbdare cui ii place să se manjească cu linuxul, setări prin fişiere de configurare, să petreacă ore in şir pe diverse forumuri după informaţii etc. Celorlalţi le recomand să stea departe de IPBox, deocamdată.
Spor la bibilit!![]()

)
Reply With Quote

ostul de mai sus se referea strict la atitudiea producatorului in a sustine software IPBox-urile si la zvonistica parte a strategiei de marketing!