Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 125

Thread: Nemultumiri legate de IPBOX!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

kuki222 sa fi vazut dreambox 7000 la inceput care abia dupa 1 an au inceput sa-i mearga si cititoarele de carduri. tot ce apare nou are o perioada mai neagra la inceput de dezvoltare. din cele postate de tine, imi dau seama ca esti la inceput in domeniul receptoarelor cu linux. sunt aproape convins ca vei avea probleme si cu dm 800. sunt mii de pagini in care sunt scrie probleme lui.
    si acolo necesita putina (sau mai multa) cunoastere pentru optimizarea lui.
    daca ai drum candva prin bacau, iti pot face o proba "live" cum functioneaza si cum deschide canalele la secunda inclusiv hd. folosesc incubus nu mbox.
    pe enigma varianta de stick merge si mai bine. la fel pot sa-ti demonstrez cu aparatele unul langa altul ( dm si ipbox) calitatea imaginii mai buna pe ipbox.
    este mai mult decat adevarat ca ipboxul inca nu-i un receptor foarte usor de folosit, insa cu putina pricepere nu-ti tocesti butoanele de pe el

savin, atat m2+ cat si gama sunt carduri porgramabile. cu m2+ poti vedea nordici, digitalb, kabelkiosc; iar pe gama: nova, showtime, pink, sexview, etc
    ambele carduri se comanda in afara.
    nova merge direct in cccam
    m2+ nu merge direct, trebuie pus in newcs (nu toate variantele, dar merge cu ultimul 1.65, elimini pin codul si dai linii n cu rate 0, etc)

revenind la subiect, dupa parea mea cel mai mare neajuns la ipbox il prezinta incubusul - nu atat pentru ca nu permite decat o singura linie- deoarece nu face autoreconect. in schimb stii pip, inclusiv la hd (foarte de folos martea si miercurea la ora 21:45 )

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu puţină pricepere, multă muncă şi studiu, se poate pune la punct IPBoxul.
    Al meu merge nonstop de vreo lună (nici pe standby nu-l pun) şi nu a crashuit decat cand l-am bazait prea mult in pluginul de shoutcast. Am pe el newcs+mgcamd, softcam.key pt jiţălu, un card hocus pocus pus in share de vreo săptămană, merg toate brici!
    O să cumpăr şi eu cat de curand un card m2+, probabil ar trebui să o fac urgent, ca să prind cat mai mult timp de utilizare a lui (mă interesează canal digital nordic). Apropos: n-am avut timp să caut, ar putea cineva să mă indrume spre locaţia unde găsesc softul pt m2+? Merci
    Cand vor merge brici şi video playerul (cu subtitrări şi formate cat mai multe) şi cand va fi uşor de configurat nfs şi/sau cifs, să vedeţi cum o să vrea toţi IPBox.
    Acum are răbdare cui ii place să se manjească cu linuxul, setări prin fişiere de configurare, să petreacă ore in şir pe diverse forumuri după informaţii etc. Celorlalţi le recomand să stea departe de IPBox, deocamdată.
    Spor la bibilit!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

din punctul meu de vedere, ipbox nu este o dezamagire. este exact ceea ce a fost creat sa faca. problema este ce ne-am asteptat noi sa faca, adica sa fie vre-un robotel care sa stie sa aranjeze el toata varza aia de softuri ,noi sa stam in fotolii sa butonam linistiti.nu pot sa zic ca ma nemultumeste ceva ci mai degraba ce mi-as dori si anume, ca posesor de ipbox900 astept mult promisul kit cititor de carduri intern care nu mai apare desi e cerut pe multe forumuri.cu putina ingeniozitate merge pus phoenixul si intern (ideea apartine amicului sorin bidian) dar parca mi-as dori originalul. in rest ma declar multumit de el 1 singur crash in aproape 2 luni de folosinta nonstop cu mbox +newcs+gigi si acela din butonare excesiva. a, era sa uit, cand inregistrez pe un hdd extern usb, pierd subtitrarea.de ce?
    Last edited by worms; 27-02-09 at 12:19.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Din pacate IPBOX stie dar nu e practic. Eu i-l pastrez in speranta ca va prinde si zile mai bune. Daca te uiti la o imagine Nabila 0.9 pe dm800 si pe e2 la IPBOX vezi clar diferenta de suport. Dar pentru cine vrea sa stie mai multe, IPBOX-ul, te pune la incercare.
    DM800, IPBOX900, DM500, OPTIBOX500, antena mobila 1,1 (cred), antena fixa multifocus....

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ca si receptor Ipboxul e bun nu am ce zice (chiar peste dm800) insa suportul e sub orice critica.
    Problema mare e cu citirea cardurilor si cu suportul pentru sharing.
    Spre exemplu M2+ nu merge pe ipbox nici sa-l f... poate cu versiuni mai vechi de newcs insa oricum apar problemele legate de mbox. Incepand cu ultima versiune s-a scos suportul gbox/mbox concomitent ceea ce face praf receptoarele cu procesoare sh40.
    Serverele mari si foarte stabile sunt bazate pe gbox iar cu noile versiuni de mbox nu o sa se mai poata folosi atat mbox cat si gbox in acelasi server.
    Va las pe voi sa trageti concluziile ce se pot trage.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut !
    @kuki222 stai linistit ca nu esti singurul care considera IPBox o teapa!si eu,si altii cu care am vorbit la telefon sau pe mess il considera o teapa!asta e,am luat-o,am luat-o!in cazul meu e mai aiurea ca am vorbit inainte de al cumpara cu patronul magazinului(poate era sincer) la telefon si am intrebat(in noiembrie)daca acest IPBox 910 va avea Enigma pe el si mi s-a spus atunci ca in 2-3 saptamani se va scoate de catre ABIpobox Enigma!deci itzi dai seama ca am fost pacalit nu de ce am citit pe forum!
    Pentru mine e evident ca pe forum periodic ni se servesc,complet dezinteresat,anunturi ca o sa avem Enigma 1,2 sau mai stiu eu care pe care o sa mearga tot ce isi poate inchipui cineva!Va iesi enigma cand aparatele astea o sa fie depasite complet!
    Trebuie sa ma multumesc cu ce stie sa faca in momentul in care l-am cumparat?Niciodata!Daca fac asta n-am ce cauta pe forum!
    Nu-l scot la vanzare pentru ca nu imi pot permite sa pacalesc pe cineva(desi am vazut ca pe alte forumuri lumea incearca sa se scape de IPBox) dar nu recomand nimanui sa isi ia ceva nefunctional,sa se multumeasca ca e nefunctional dar sa fie fericit ca are in casa un aparat care are potentzial dar pe care producatorul nu si-l sustine software!
    @snow apreciez ca prin publicarea mail-ului de raspuns legat de Enigma esti un om de bun-simt care a dorit sa informeze clar,de la sursa, ce stie!

Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Ca si receptor Ipboxul e bun nu am ce zice (chiar peste dm800) insa suportul e sub orice critica.
    Problema mare e cu citirea cardurilor si cu suportul pentru sharing.
    Spre exemplu M2+ nu merge pe ipbox nici sa-l f... poate cu versiuni mai vechi de newcs insa oricum apar problemele legate de mbox. Incepand cu ultima versiune s-a scos suportul gbox/mbox concomitent ceea ce face praf receptoarele cu procesoare sh40.
    Serverele mari si foarte stabile sunt bazate pe gbox iar cu noile versiuni de mbox nu o sa se mai poata folosi atat mbox cat si gbox in acelasi server.
    Va las pe voi sa trageti concluziile ce se pot trage.
    Asta hotarirea cu mbox numai cu mbox si gbox numai cu gbox e cel mai buna..Nu a putut sa merge asa de mult timp din simplu motiv,Gbox e foarte veche,nu se evolueze deloc...practic e lasat din oameni care au fixat,sa moare incet incet.In al doila rind mower vrea sa pune noi lucruri la Mbox dar din pacate nu se poate pt ca e legat din Gbox.E o perioada intermediara pina Mbox sa ia cap si dupa totii de la gbox o sa muta la mbox.In plus la Gbox sunt multe smecherii cu cartele fake,key si alte lucruri...la 10 peer care am gasit de la gbox 7 a fost fake sau cu probleme.In urmatoare versiuna lui mbox o sa avem si pe sloturi active!!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Eu din ce-am spus pana acuma s-a adeverit. Am spus pe la finalul lui octombrie ca-n 8 saptamani va aparea enigma pentru ipbox si a aparut mult mai devreme. Va aparea in continuare o noua varianta de la sif cu multe imbunatatiri si din cate spun cei de la abcom vor scoate si ei saptamana asta sau celalta o varianta de enigma 1 pentru toate modelele. Vor fi dezavantajati desigur cei cu 9000 deoarece din putine lucruri pe care le stiu, enigma 1 nu suporta doua tunere. Cei de la abcom spun ca vor lansa si o varianta de cccam pentru aceste modele.
    Va asigur ca mai lucreaza si alte team-uri pentru aceste modele. Nu are rost sa ma arunc si-n alte afirmatii. Singura greseala facuta atat de mine cat si de otheitis a fost aceea de a spune din timp anumite informatii care nu erau de uz public.
    Pe langa asta anumite lucruri chiar nu pot fi spuse, tine de o caluza de confidentialitate. O sa aveti oricum exclusivitate la multe lucruri care or sa apara.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by cnicu5 View Post
    salut !
    @kuki222 stai linistit ca nu esti singurul care considera IPBox o teapa!si eu,si altii cu care am vorbit la telefon sau pe mess il considera o teapa!asta e,am luat-o,am luat-o!in cazul meu e mai aiurea ca am vorbit inainte de al cumpara cu patronul magazinului(poate era sincer) la telefon si am intrebat(in noiembrie)daca acest IPBox 910 va avea Enigma pe el si mi s-a spus atunci ca in 2-3 saptamani se va scoate de catre ABIpobox Enigma!deci itzi dai seama ca am fost pacalit nu de ce am citit pe forum!
    Pentru mine e evident ca pe forum periodic ni se servesc,complet dezinteresat,anunturi ca o sa avem Enigma 1,2 sau mai stiu eu care pe care o sa mearga tot ce isi poate inchipui cineva!Va iesi enigma cand aparatele astea o sa fie depasite complet!
    Trebuie sa ma multumesc cu ce stie sa faca in momentul in care l-am cumparat?Niciodata!Daca fac asta n-am ce cauta pe forum!
    Nu-l scot la vanzare pentru ca nu imi pot permite sa pacalesc pe cineva(desi am vazut ca pe alte forumuri lumea incearca sa se scape de IPBox) dar nu recomand nimanui sa isi ia ceva nefunctional,sa se multumeasca ca e nefunctional dar sa fie fericit ca are in casa un aparat care are potentzial dar pe care producatorul nu si-l sustine software!
    @snow apreciez ca prin publicarea mail-ului de raspuns legat de Enigma esti un om de bun-simt care a dorit sa informeze clar,de la sursa, ce stie!
    Poti sa ne explici si noi ce nu merge bine?Ca sa intelegem....Si unde te am deziformat sau te am pacalit?Enigma 2 exista si ruleze prin usb si prin flash.Fiecare 2-3 zile exista update pt panel PKT.In curind o sa ai si Enigma 1.Firmware oficial ai care se evolueze fiecare 7-12 zile plus variante SIFTEAM,NLB si CLi.Sloturi functioneaza,CI functioneaza,Divx ruleze (chiar ieri am urmarit un film)Shoundcast ca sa auzi radio prin internet exista si functioneaza,receptor poate sa misca pe antena fara probleme,subtitrare merge fara desincronizare si nu sunt varza asa cum spune altii.Sa programez si sa inregistrez pe HDD merge..chiar eu il folosesc des asta optiunea.Amindoi tuner merge plus combinatie lor...Si cu firmware oficial si cu E2.La E2 o sa merge si CI...in urmatoare versiuna care iese in zilele asta.Program ca sa vezi pe fotografiele exista,mp3 player exista,Epg de 2 tipuri exista.Singura problema lui e ca lista cu Favorite e putin diferita la firmware oficial fata cum suntem obisnuiti cu Enigma 1 si 2.La domeniu emu ai camd3 care functioneaza si stie si key,Mgcamd care ruleze super!Incubuscamd care e beta versiuna dar stie pip si rec HDD (daca tu ai o server cccam de 2 lei nu e vina aparatul ca nu te merge bine decodare)si Mbox care scoate update fiecare 3-4 zile si face si reshare si vede si pe sloturi locale.

Te rog frumos sa ne explici ce astepti de la un receptor HD ca sa stim si noi.Varianta care sa face curatenia acasa si sa aduce pe copii la scoala inca nu exista decit stiu.In plus receptoare de tip HD care circula la zilele asta Qbox HD si Azbox au si ei mare probleme si poti sa il vezi si tu la forum asta si la forum din strainatate!Si daca de servim cu informatii neutile poti sa nu apelezi la forum asta si sa cauti un forum de incredere care informeze pe users lui cu BOMBE adevarate!!
    Last edited by otheitis; 27-02-09 at 13:03.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@otheitis nu imi propun sa intru in polemica cu tine desi vad ca imi ataci postul de mai sus din simpla ratiune ca nu iti citesc posturile!e treaba ta ce ai pus si ce o sa mai pui pe forumul asta sau pe altele!nu pentru ce scrie otheitis intru eu pe forumul asta!si cu asta sper sa te marginesti la ce ai scris mai sus si pe viitor abtinete la a face consideratii de ordin personal ca ce am sau ce nu am eu mai ales ca vorbim de aparate diferite!
    Pentru ca se pare ca n-ai inteles repetostul de mai sus se referea strict la atitudiea producatorului in a sustine software IPBox-urile si la zvonistica parte a strategiei de marketing!
    "Varianta care sa face curatenia acasa si sa aduce pe copii la scoala inca nu exista decit stiu" o iau ca pe o incercare de fraza spirituala din partea ta chiar daca nu a iesit decat o glumita de prost-gust!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Toate disputele astea izbucnesc din cauză că toată lumea se aşteaptă ca IPBox să facă de la cumpărare tot ce a scris otheitis fără să umbli deloc la ea: o montezi şi face tot ce a zis (sincer, şi eu am crezut asta, dar nu m-am descurajat, m-am pus pe treabă şi am pus la punct ce voiam).

Trebuie intotdeauna spus clar şi răspicat:

IPBox are momentan suport software out-of-the-box slab. Dacă nu vrei să cunoşti decat telecomanda, ia-ţi altceva.

@Snow: merci!

Mentioned
    0 Post(s)

@cnicu5 te am rugat sa ma spui ce nu merge bine la ipbox?Ca nu ma pare corect sa spui ca e o mare teapa fara sa te referi unde ai probleme si ce nu te place de la un receptor?Eu te spun ca nu ma place din ipbox ca are o lista de favorite diferita fata de enigma si ca nu pot sa setez pe sateliti cu ordine care vreau eu dar cu oridine 1-2-3-4-5....etc.Dar din punctul meu de vedere asta probleme nu sunt asa de mari ca sa spun ca am luat teapa...

ps daca te a pacalit magazin de unde ai cumparat pe ipbox nu e vina noastra.Ai avut pe dreptul dupa 7 zile sa mergi si sa il dai inapoi si sa iei pe banii tai sau sa iei un dm800 sau orice alt receptor HD crezi ca e ok pt tine.
    Last edited by otheitis; 27-02-09 at 14:43.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

mey....iar suntem offtopic!Aici scrim nemultumiri legate de ipbox nu de mbox si de gbox.O sa mut pe posturi la sectiunea pt emu.Nu va suparati..Revenim ontopic.

posturi a fost mutate aici:

http://sateliti.info/showthread.php?t=8195

Last edited by otheitis; 27-02-09 at 15:53.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Din pacate foarte multi cumparatori de IPBOX au sperat intr-o versiune de enigma2 mult mai functionala decat exista. In varianta lansata de producator cu software original receptorul pot spune ca face destule iar daca dadeam drumul la un magicamd era chiar ok. Numai ca cine isi ia un receptor cu linux si mai ales HD nu se multumeste cu atat.

Din pacate IPBOX are hard ok dar soft slab. Si vina este doar a producatorilor care s-au bazat pe hard si nu au stiut sa faca team-urile producatoare de soft sa lucreze pentru ei. Si aici cred eu nu este vorba numai de bani. Ca si dezvoltator de soft as prefera tot timpul sa lucrez pe o platforma software cat mai noua: in cazul nostru Enigma2.

Si nu cred ca producatorii IPBOX-ului sau ale altor boxuri cu linux nu gandesc la fel. De aici "disperarea lor" de a scoate cat mai repede imagini Enigma. Si de aici probabil se vede care e diferenta intre soft open source (macar partial) si cel licentiat. Pentru cel open source se va gasi mult mai repede o comunitate, comunitate care va creste mult mai repede...sau mai corect spus va face mult mai mult decat cei cativa ingineri dezvoltatori de soft ai producatorului. Cazul DMM este foarte clar..ei lucreaza la drivere in principal..nu la imaginea propriu zisa.
    DM800, IPBOX900, DM500, OPTIBOX500, antena mobila 1,1 (cred), antena fixa multifocus....

Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast