Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 125

Thread: Nemultumiri legate de IPBOX!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

Vad ca vinzatorule de clone dm800 iar ai aparut pe aici....Nu merge bine afacerea cu clone la RDI??Toate lumea s-a dat seama de ce intri aici si faci balamuc...si dupa dispari iar!Nu am aces la forum RDI pt ca nene blana a sters pe contul meu si pe posturi mele si asta stie toate lumea!(e o practica obisnuita la forum unde vinzi)Singur care fraiereste pe cineva esti tu care vinzi clone ca originale si schimbi si pe preturi depinde de ceful tau(stii foarte bine ca dream nu variaza pe preturi).....vrei sa te dau si link-uri de la rdi cu afacerea ta?

http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=82281

http://www.upload-drive.com/8920/Vin...SAT_Forums_mht

Cel putin eu nu vind absolut nimic si in plus nu dau cadouri ipbox-uri cum ai cerut tu acuma o luna!Si stii de ce?Pt ca eu tot ce fac il fac de hobby iar tu ca sa castigi un ban....asta e diferenta noastra!

ps. o sa am griza postul tau sa ramune aici!!!Eu nu ma obisnuiesc sa sterg pe posturi cum face altii!Si o sa il tin ca dovada ca sa dau seama oameni care intra la forum asta ce cap de gaina ai....cind nu ai replica apelezi ca eu sunt grec si ce treaba am aici!!As vreau ce sa stiu ce sa spui daca asta lucru spuneau si englezi,italieni,spanioli cu romani....

EU AM AVUT PE PUTERE SA FAC UN POST PT PROBLEME LUI IPBOX!!!!!
    TU AI PE PUTERE LA RDI SA FACI UN POST PT PROBLEME LUI DM800????
    Last edited by otheitis; 28-02-09 at 01:30.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER