Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 125

Thread: Nemultumiri legate de IPBOX!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Nemultumiri legate de IPBOX!

Bine ca astepti cu rabdare ... majoritatea insa nu prea mai are rabdare.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Noutatii pt Firmware si pt EMU!

Si eu de atata rabdare am scos la vanzare ipboxu 9000

Mentioned
    0 Post(s)

Curand voi pune si eu 910 -le la naftalina.
    Mai bine cu dm500 pe sd si cu placa dvb pe hd ... chiar mult mai bine.

Standard RSP member bz2ruebe's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai eu am spus sa iei dm800....imi spune cu un zambet larg bunul meu amic, si are intelegere infinita pt necazul ca eu nu vad ceeace el vede...

Mentioned
    0 Post(s)

Pentru ce sa iau dm800 ???
    Ce merge cu dm800 merge cu orice altceva, iar ipboxul in privinta stabilitatii e mult peste dream, insa o placa dvb-s2 + un calculator bun bate orice dm sau ipbox asa ca ...

Standard RSP member bz2ruebe's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

un Pc fara indoiala e alta viata.
    facand abstractie de cccam, o fi asa cum zici.
    Cit cu stabilitatea...al meu e hmm sa zicem "caldut", si butoanele Power+OK deja prezinta semne de uzura, pe cand "inamicul" nu stie cum face reset la box, si cu un hdd intern e RECE...asta e.

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Suparati cu IPBOX si enigma

Sunt mutati aici pt ca sunt offtopic...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Pai acum asteptam urmatoarea vrsiune enigma 2 de la sifteam ?? Gata cu vrajeala enigma de la Abcom?
    Si apropos s-a terminat vestita saptamana ...

VIP PETER36's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pai acum asteptam urmatoarea vrsiune enigma 2 de la sifteam ?? Gata cu vrajeala enigma de la Abcom?
    Si apropos s-a terminat vestita saptamana ...
    Si apropos s-a terminat vestita saptamana

Mentioned
    0 Post(s)

Ca sa lamurim asta povestea.....Eu personal nu am un magazin care vinde ipbox-uri ca sa vreau sa promovez pe respectiv produs,nici am o fabrica de ipbox-uri ca sa vreau sa am vinzare.Legatura care avem eu si inca un moderator cu ipbox e ca facem pe traducere de limba romana pt ei.Si asta tot pe gratis si cu mult timp personal pierdut!Abcom anuntat pe noi despre asta povestea cu Abcom enigma,ce credeti ca am trezit o zi si ne gindeam ce am sa fac stai sa anunt ca abcom scoate enigma?Asa va rog, mistouri de gen asta nu ajuta pe nici unu.Si daca sunteti nemultumiti puteti si voi sa trimiti macar un email la ei:

http://www.abipbox.com/Default.aspx?catId=4

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

Default Re: Nemultumiri legate de IPBOX!

de ceva vreme ma bate gindul la un 910 hd dar discutiile pro si contra ma cam tin sa fac o investitie daca nu are viitor/astept sfaturi pertinente/multumesc!

VIP PETER36's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

curious pictures, the famous enigma in that video came out, you remember? ipbox but not released, if it exists, whether there will be a riddle tideglo who have changed the bootlog?

Standard RSP member IPatriot's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

discutii pro si contra o sa existe la nesfirsit! am ceva experienta... dar trebuie sa intelegi si sa ma crezi un singur lucru, daca vorbim de hard, (pret/calitate) cel mai bine sta IPBOX-ul, sa nu mai vorbim de sursa de alimentare si tuner, etc.etc. ca nu are rost."cel mare'' sta bine la un singur capitol:SOFT, sper ca nu pentru multa vreme! si apoi calitate nu insemna multe si la fel, putine si HD (daca se poate) ca viata este scurta!!!, dar sa o mai si butonezi pe sute/mii de canale DAR IN NICI UN CAZ PE GRATIS. NIMIC BUN NU POATE FI LA NESFIRSIT GRATUIT
    Nu reprezint interesele NIMANUI, comerciale sau de alta forma. Doar hobby.
    Sint dupa mine doi jucatori adevarati pe piata: Relook (AB IPBOX) si "cel mare", restul nu conteaza!
    uita-te pe: http://www.denktenk.com/ (trebuie sa te inregistrezi) si vezi care a fost drumul lung spre maturitate pt. Relook 400S, momentan softul: PowerBoard Enigma 3.0 for 400s este un soft matur si stie multe... Acolo o sa ajunga, dar in mult mai scurt timp si de ce vorbim AICI. pt. ca RSP ENIGMA TEAM lucreaza si sint o echipa de NOTA 10+, la fel si tideglo sifteam.Ce era oare daca nu era Intel versus AMD sau IBM versus compatibile (clone) IBM? eram oare acolo unde sintem astazi?.Cit despre fabricatie nu are rost sa divaghez, TOATE SINT MADE in CHINA, chiar daca sint reansamblate in EU, dar..., dar, depinde cum sint manufacturate la nivel de placa de baza.
    iti recomand in ordine dupa ''buzunar'':
    1.CubeRevo(AB 900HD)
    2.CubeRevo(AB 9000HD)
    3.CubeRevo(AB 910HD)
    Multumesc pe aceasta cale maestrului otheitis si tuturor moderatorilor/administratorului acestui forum si in special echipei RSP ENIGMA TEAM la fel si tuturor participantilor de pe acest forum cu opinii pro si contra, NUMAI ASA POATE EXISTA PROGRES.

NUMAI BINE!

Mentioned
    0 Post(s)

Eu am observat un lucru pe toate magazine specializate in Romania il doare in cur daca luati Dm 800,Ipbox,kathrein sau Qbox.Asta care il intereseaza este sa vinde marfa lor si din moment care cumparati un receptor ei sunt multumiti foarte mult!Din cauza asta au pe toate modele la magazinul lor pt vinzare.Problema cu contra si pro pentru receptoare kathrein Vs Dreambox la inceput si dupa IPBOX Vs dreambox si cine stie mai terziu AZBOX HD sau QBOX HD Vs Dreambox incepe din anumite persoane care aduce receptoare facute la vapor in cantitati si dupa sunt disperati sa il vinde...ca sa nu pierde pe banii lor.La magazine serioase nu se intimpla asta lucru plus poate sa face comenzi de la producator sau distribuitor depinde de vinzare care au.Plus ca e mai usor sa aduci din europa receptoare decit din China.Al doila singur mod sa promoveze pe receptoare facute la vapor este prin forum (e ieftin si ai acess la un numar mare de viitori cumparatori)Afara ca daca ai un magazin sau daca pui o publicitate la o revista pentru vinzare de clona e usor dupa pentru cumparator sa te gaseste ca sa te prinde prin git.Si asa cum ati observat majoritate care vinde in felul asta dau un nr de mobil,fara adresa fara sediu si dupa la revedere daca strica sau daca original la sfarsit iese clona...

Stati sa vedeti cind ajunge urmatorul vapor din China cu clone ce mare agitatie o sa fie prin forum si cum o sa iese toate receptoare afara de dream bune numai pentru gunoi.Si bine inteles dupa ce termina asta marfa respective persoane dispare din forum pina sa ajunge urmatorul vapor.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER