Results 1 to 7 of 7

Thread: Receptorul GENERAL SATELIT VA-7200

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Receptorul GENERAL SATELIT VA-7200

Cum pot monta RS 232 la acest receptor care are 3 orificii pentru schimbare soft numerotate R-G-T. G= este masa deci pinul 5 de la RS232.Dar care-i pinul 2 si 3 dintre R si T. Receptorul are VIACCES,functioneaza cu cartela AKTA,dar se blocheaza des ,si trebuie resoftat.Servis-ul GENERAL SATELIT din BUCURESTI s-a desfiintat.Nu stiu sa mai existe alt centru in Romania. MULTUMESC ANTICIPAT!

Golden Member prodigy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Receptorul GENERAL SATELIT VA-7200

Mergind pe aceeasi idee cu G - GND :
    T -> Tx data -> Pinul 3
    R -> Rx data -> Pinul 2
    Toate-s vechi si noua toate!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Doar ca acolo ai semnal TTL (cred).Ai nevoie de un adaptor cu MAX232 care ajuta la conversia semnalelor TTL in sdandarul de comunicare RS232,calculatorul nu va comunica cu receptorul daca faci o legare directa din cauza imposibilatii comunicarii.Poti taia un cablu de date pentru telefoane mobile si incerci,masa o gasesti usor apoi Tx si Rx prin teste,care nu depasesc numarul 2.
    Dar mai intai asigura-te ca exista soft si loader pe serial,nu inteleg cum exista soft dar receptorul nu are mufa.
    Daca conversia este deja facuta atunci nu ai nevoie de montaj,dar trebuie sa studiezi problema putin.
    :

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Doar ca acolo ai semnal TTL (cred).Ai nevoie de un adaptor cu MAX232 care ajuta la conversia semnalelor TTL in sdandarul de comunicare RS232,calculatorul nu va comunica cu receptorul daca faci o legare directa din cauza imposibilatii comunicarii.Poti taia un cablu de date pentru telefoane mobile si incerci,masa o gasesti usor apoi Tx si Rx prin teste,care nu depasesc numarul 2.
    Dar mai intai asigura-te ca exista soft si loader pe serial,nu inteleg cum exista soft dar receptorul nu are mufa.
    Daca conversia este deja facuta atunci nu ai nevoie de montaj,dar trebuie sa studiezi problema putin.
    Enevoie de un cablu de date ptr nokia ,modele mai vechi care au asa ceva incorporat ,foloseam asa ceva la dvd-uri ptr.schimbare de soft ,schinuri ,etc

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

As vrea sa pun un card conax (0b02) este aternativa firmaware? am conectiune rs232
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu as vrea dar oricat am cautat nu am gasit nimic pentru el! Are soft pus de cei de la akta si nu vede decat cartela lor! Am pus un card TVR in el si nu-l vede deloc.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Clona nu e nimic...? eu nu am cautat inca.
    ..::EGAMI TEAM::..