Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Compatibilitate Mbox cu Gbox

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Compatibilitate Mbox cu Gbox

Eu am instalata versiunea 0022 de la Mbox. Deocamdata linia mea D e compatibila cu Gbox-ul, dar cineva mi-a zis ca in curand nu o sa mai fie compatibila si ca trebuie sa am linie G. E adevarat sau n-am inteles eu bine?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Compatibilitate Mbox cu Gbox

Daca faci schimb cu cei care au gbox le dai si primesti linii cu D.
    Daca faci schimb cu cei care au mbox (tot versiuni noi,de la 0020 in sus) dai si primesti linii G.
    Trebuie doar sa stii cu cine faci schimb astfel incat cand ii dai linia sa stii ce sa pui in fata,D sau G,in rest nu difera cu nimic.Tu nu ai linia ta D la tine,deci daca ai dat D la unul cu gbox si G la cei cu mbox nu ai probleme.Ai sa vezi cand iti dau ca o sa primesti o linie cu G deoarece si eu am mbox 0022,iar linia ta o sa o pun tot cu G.
    :

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Mai ashteapta un pic, fiindca se lucreaza la aceasta problema, apoi ai sa intelegi totul...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Daca faci schimb cu cei care au gbox le dai si primesti linii cu D.
    Daca faci schimb cu cei care au mbox (tot versiuni noi,de la 0020 in sus) dai si primesti linii G.
    Trebuie doar sa stii cu cine faci schimb astfel incat cand ii dai linia sa stii ce sa pui in fata,D sau G,in rest nu difera cu nimic.Tu nu ai linia ta D la tine,deci daca ai dat D la unul cu gbox si G la cei cu mbox nu ai probleme.Ai sa vezi cand iti dau ca o sa primesti o linie cu G deoarece si eu am mbox 0022,iar linia ta o sa o pun tot cu G.
    a facut cu mine schimb ... si l-am pus cu D si merge bine ! ii vad si localu si virtualele !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar daca trec pe mbox 0023, si voi putea adauga numai linii de mbox, cum se va fi insa compatibilitatea cu celelalte versiuni de mbox? Daca eu am ver. 0023 pot adauga o line cu mbox 0015, de exemplu?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu 0015 sigur nu,aceea oricum era doar un gbox modificat (cel puti asa parea).
    Cu versiunile mai mari de 0016 nu stiu inca,nu am testat,sper sa mearga cel putin asa.Oricum a anuntat ca urmatoarele versiuni nu vor fi compatibile,pentru N3 si programele HD vor cere ECM-uri cu provid diferit decat cele de pana acum.
    Ramai la 0022 si nu ai probleme,treci la versiune mai mare doar daca stii ca ti-ar merge ceva de ce ai neaparata nevoie si merge cu o versiune mai noua,dar pierzi gbox.
    :

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ultima versiune care merge atat cu vechile versiuni si cu gbox e v 0023.3 nu 22 cum sustineti voi.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Voi care?!Nu prea inteleg de ce sari ca ars.
    Eu am recomandat acea versiune pentru a fi mai simplu si a nu incurca userii care nu au incercat mbox pana acum.0022 a fost o versiune buna,update-urile aduse la 0023 sunt neimportante si in plus e versiune pe care personal nu am testat-o.Un emu stabil nu este intotdeauna ultima versiune,am avut timp suficient sa testez 0022 si il recomand,decat gbox mai bine mbox 0022.Daca tu zici ca 0023 a treilea upload e mai buna nu te contrazic,doar ca trebuie avut grija sa nu incurce versiunile reupload ca apar probleme.
    Gbox 2.1b merge bine mersi si in ziua de azi,doar ca incepe sa imbatraneasca,nu cred ca mbox 0022 a reusit sa imbatraneasca in 2 saptamani.
    :

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mbox 23.3 e cea mai buna si mai stabila versiune de pana acum.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mersi,o sa testez.
    :