Eu am instalata versiunea 0022 de la Mbox. Deocamdata linia mea D e compatibila cu Gbox-ul, dar cineva mi-a zis ca in curand nu o sa mai fie compatibila si ca trebuie sa am linie G. E adevarat sau n-am inteles eu bine?
Dislikes: 0
Eu am instalata versiunea 0022 de la Mbox. Deocamdata linia mea D e compatibila cu Gbox-ul, dar cineva mi-a zis ca in curand nu o sa mai fie compatibila si ca trebuie sa am linie G. E adevarat sau n-am inteles eu bine?
Daca faci schimb cu cei care au gbox le dai si primesti linii cu D.
Daca faci schimb cu cei care au mbox (tot versiuni noi,de la 0020 in sus) dai si primesti linii G.
Trebuie doar sa stii cu cine faci schimb astfel incat cand ii dai linia sa stii ce sa pui in fata,D sau G,in rest nu difera cu nimic.Tu nu ai linia ta D la tine,deci daca ai dat D la unul cu gbox si G la cei cu mbox nu ai probleme.Ai sa vezi cand iti dau ca o sa primesti o linie cu G deoarece si eu am mbox 0022,iar linia ta o sa o pun tot cu G.
:
Dar daca trec pe mbox 0023, si voi putea adauga numai linii de mbox, cum se va fi insa compatibilitatea cu celelalte versiuni de mbox? Daca eu am ver. 0023 pot adauga o line cu mbox 0015, de exemplu?
Cu 0015 sigur nu,aceea oricum era doar un gbox modificat (cel puti asa parea).
Cu versiunile mai mari de 0016 nu stiu inca,nu am testat,sper sa mearga cel putin asa.Oricum a anuntat ca urmatoarele versiuni nu vor fi compatibile,pentru N3 si programele HD vor cere ECM-uri cu provid diferit decat cele de pana acum.
Ramai la 0022 si nu ai probleme,treci la versiune mai mare doar daca stii ca ti-ar merge ceva de ce ai neaparata nevoie si merge cu o versiune mai noua,dar pierzi gbox.
:
Ultima versiune care merge atat cu vechile versiuni si cu gbox e v 0023.3 nu 22 cum sustineti voi.
Mai ashteapta un pic, fiindca se lucreaza la aceasta problema, apoi ai sa intelegi totul...![]()
![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!