-
Membru de onoare
E bine ce ai facut,doar ca parola trebuie sa o definesti tu si va fi pusa in linia care e la cel de la care ai.Trebuie sa fie in hexa,8 caractere.Deci ceva de genul 1234FADE.Apoi trebui sa ii dai partenerului tau aceste informatii si el sa scrie linia ta la el de genul:
D: { xxxx.dyndns.info { 5566 5566 { 1234FADE { A3 A3 }}}}
Daca linia de mai sus (completata cu adresa dyndns si parola aleasa de tine) nu e pusa la el nu iti va merge.In rest la tine trebuie sa fie trecuta adresa dyndns a lui,porturile (5566 ambele),parola lui care e tot in genul parolei tale explicate mai sus,parola ta si adresa ta dyndns.
Forwarding doar pe acel port.
-
Member
Visitor
Mersi
Mersi zmeura pt raspuns.
Din tutorialele citite pana acum am inteles ca parola din linia D este Host password, si nu My password. Host password in ce linie e configurat in serverul G-Box? In linia M?
Am probleme si cu autentificarea in aceasta pagina. Nu pot intra a doua oara cu numele de user, trebuie sa ma inregistrez cu un user nou.
-
Membru de onoare
Sunt probleme cu forumul,legat de parole si confirmarea pe mail,asteptam rezolvarea lor.Nu te mai deloga,cel putin pentru ceva timp daca poti,alta solutie nu vad momentan.Asta si clone.
Da,pai parola lui din DM o are in linia M la el,echivalent la Echosmart cu My password.Adica ce ti-a dat el ca parola in linia D o pui la tine la Host password iar ce parola alegi tu si o pui la My password va apare la el in linia D cum am explicat mai sus.
Normal ar trebui sa te ajute cel care ti-a dat linia cand faceti teste,vad ca ai reusit sa iti faci cont la dyndns si sa deschizi port,cu astea pregatite si ceva discutii cu el ar trebui sa reusiti.