-
Akta numai la Sirius.....
AKTA se regrupeaza :
Stimati parteneri,
Incepand cu data de luni 23 februarie 2009 compania Digital Cable Systems va reorganiza transmisia programelor prin satelit in vederea eficientizarii serviciului AKTA.
In acest context, va informam ca programele TV din lista de mai jos vor putea fi vizonate doar cu urmatoarele coordonate:
- Discovery Science: Satelit Sirius, 4,8º E, 12265MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H
- Discovery World: Satelit Sirius, 4,8º E, 12265MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H
- Discovery Travel: Satelit Sirius, 4,8º E, 12265MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H
- Meteo *1,*2: Satelit Sirius, 4,8º E, 12265MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H
- Viasat History *3: Satelit Sirius, 4,8º E, 12149MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H (inlocuieste UTV)
- Viasat Explorer *3: Satelit Sirius, 4,8º E, 12265MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H (inlocuieste Eurosport 2)
- TV 1000 *2: Satelit Sirius, 4,8º E, 12341MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizare H
- ProTV International:Satelit Sirius, 4,8º E, 12284MHZ, FEC ¾, SR 27500, polarizareV
Va informam, de asemenea, ca urmatoarele programe nu vor mai putea fi vizionate:
Credo TV
Brava TV
Dambovita TV
Reality TV *3
Trinitas
CNN International
Alfa Omega
IFTV
Alpha TV
Nota:
*1: acest program va putea fi vizionat incepand cu data de 24 februarie 2009
*2: vizionarea acestui program presupune rescanarea transpoderului
*3: UTV, Reality TV si EUROSPORT2 vor putea fi vizionate cat de curand
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Standard RSP member
Re: Akta numai la Sirius.....
Cred ca nici Eurosport2 nu va mai ajunge in in grila akta.Incetul cu incetul dispare.Prima data N.Geografic apoi MTv Ro etc.si acuma un transponder.Multumim Akta,tineo tot asa.Am facut bine de am plecat din timp de la ei.
-
Stai linistit, pun pariu ca o sa fie primul provider care o sa pica pina la vara.Daca au ajuns pina si dealer oficiali sa renunta sa incheie contracte cu clientii....nu au mult!
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Putin mai micutze nu ai putut face pozele ?? Nu de alta dar ador sa ma uit cu lupa .
-