Pe mine personal de ce nu ma raspunde nici unu daca asta trei probleme care am scris mai sus pt dm800 e adevarat sau nu?Si la sfarsit fara sa supar cineva cum poate sa rezolva pe probleme de Hardware?Daca nu gaseste pe ultima revizia cum spui tu?
Pe mine personal de ce nu ma raspunde nici unu daca asta trei probleme care am scris mai sus pt dm800 e adevarat sau nu?Si la sfarsit fara sa supar cineva cum poate sa rezolva pe probleme de Hardware?Daca nu gaseste pe ultima revizia cum spui tu?
Daca ai 2000 de ron ia DM800.Eu unul asa as face.Asta nu inseamna ca daca vrei doua receptoare HD nu ai putea sa iei doua IPBox-uri.![]()
:
@vladi
rezumand ce s-a scris mai sus: daca vrei sa te uiti la tv iei DM800, daca vrei sa faci experiente si sa inveti linux iei un receptor din gama IpBox .
bafta si rabdare oricare ar fi alegerea ...
@armand25 tu nu poti sa dai sfaturi din simplu motiv ca nu esti posesor de ipbox asa nu stii citi bine lucreaza si citi nu si in al doila rind ne amintesti cind auzi ca cineva vrea sa cumpara un receptor.....Vezi posturi care ai la RDI shop sunt inca acolo si oricine poate sa il citeste si sa ajunge la o simpla concluzia....Ca nu poti sa acuzi pe produse care vinzi!
http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=82281
![]()
sint incepator in ale linuxului si stau si ma minunez sa vad cum va contrati cu privire la care sint mai bune care au sustinere mai buna dar oameni buni fiecare va face precum il tin buzunarele.,fiecare isi asuma un risc cind isi cumpara un model sau altul.eu zic sa fiti constructivi ca sa ne ajutam chiar daca sustinem idei diferite dar cu acelasi scop"lumina "
Aici faci o greseala mare.Avem un grup de user care apare din cind in cind ca sa dau sfaturi pt receptori care nici macar nu au vazut la o revista....Si la aceas timp la alte forum dau anunturi de vinzare pt anumite produse!Care la forum nostru il admire si la aceas timp scoate pe restul de receptoare ca sunt pt experimente sau o proasta investitie.
ps Eu am dat un raspuns clar....Daca vrei cccam ia un dm800 daca vrei gbox merge la ipbox.Daca preferi un receptor ca sa vezi numai cu o cartela oficiala sau mergi la un ipbox sau la orice alt receptor HD nonlinux (daca vrei sa faci si economia)!
Otheitis eu aş fi dispus să fac un abonament la un provider serios cu HD, dar in Romania nu există, toţi sunt glume proaste pentru că asta cere piaţa. Iar un abonament in străinătate nu-mi face nimeni. Eventual cu ajutorul prietenilor şi rudelor stabiliţi in străinătate. O să iau această posibilitate in calcul.
Şi ca să fiu on topic: vladi, dacă nu vrei neapărat canale HD şi nici nu vrei să ai de muncit prea mult (mai precis, nu mai mult decat setarea card sharing), atunci probabil că vei fi mai mult decat incantat şi mulţumit de dreambox.
Dacă vrei HD fă-ţi rost de un abonament HD străin (ca să dai şi tu ceva solid contra alte pachete HD) şi ia in calcul faptul că IPBox HD are un raport calitate hardware/preţ foarte bun, iar softul pt el va fi in scurt timp (1 an probabil) cel puţin la fel de bun ca la dreambox.
Parerea mea e sa cumparati o cartela m2+ sau una gamma card si un phoenix..Pret nu o sa depaseste pe 150 euro...Si o sa aveti macar un provider serios....La m2+ canal 1w la gamma card Nova sau canal NL sau bultsacom care are si doi canale HD,showtime sau ART.Cartele romaneste acuma iese pe an in jurul de 120-180 euro....stiu ca nu e usor pt fiecare sa da asta banii pe loc,cind ai abonament platesti lunar si e mai usor.Dar orice receptor daca alegi sau ipbox cu care o sa folosesti mbox (gbox) sau dm800 care o sa folosesti cccam...O sa intilnesti aceas problema peer serioase cu canale HD care o sa vrei sa vezi nu o sa fie interesante pt cartela ta....
Cartele m2+ si gamma sunt cartele de tip fun card dar mai avansate...Spun asa ca sa intelegi.Din ce am vazut a fost cineva care vindea m2+ la forum romaneste.Am vazut ca avut si post la forum asta.Diferit poti sa faci comanda din strainatate sau sa rogi pe cineva care sta in strainatate sa cumpara pt tine.Merita investitie e parerea mea....
pt mai multe informatii poti sa gasesti aici...
http://www.sat-television.com/forumdisplay.php?f=15
maestro sint propietar de ipbox 91hd pina acum cel mai bun receptor pe care l-am avut in limita posibilitatilor. cind am studiat piata hd si mi-au spus pe la ureche ca celalalt este cel mai bun dar nu putem avea toti mercedes sau
ferrari ,fiecare alege .pe muzicanti ignorai .multumesc de inf despre m2+si alte desi intrebarea am pus-o si ""dincolo""si raspunsul a fost in doi peri
Mulţumesc pt răspunsuri Otheitis. Am reuşit să citesc azi noapte ceva despre cardurile astea, intr-adevăr merită dacă fac ceea ce pretind că pot face, dacă ţii cont că un abonament full cu HD la un operator serios din vest e pe la 60 Euro.
Problema este cat timp va mai merge cu acest card. Pt mine e foarte tentant pt canalele nordice.