-
Standard RSP member
Re: dreambox sau ipbox.
sfatul meu prietenesc e sa iti iei DM 800(cu toate ca mai are probleme) pentru ca e foarte bine sustinut soft!
eu am ipbox 910 pe care nu merge nimic cum trebuie desi am incercat tot ce s-a scos soft pt el pana acum!cred ca in urmatoarea saptamana si eu o sa iau un DM 800 sa ma mai si uit la tv ca mi s-a cam acrit de atatea experimente pe IPbox!pana nu va avea un soft reusit ramane o mare promisiune si atat!
-
Re: dreambox sau ipbox.
Fara sa vreau sa supar pe cineva toate problema cu receptoare HD e ca incercam cu cartele de doi lei tip focus si max tv sa gasim peeruri cu care sa deschidem canale HD cum e la sky uk si la sky ital si Digital +.Eu afara de cartela de la un provider din Romania am pus si o cartela gamma pt Nova si pot sa spun ca in jumate de zi am gasit peeruri care nu am putut sa prind cu cartela romaneasca in 6 luni.Acuma am sky ital HD,digital +,sky uk HD,si canal 1w la hope 1.Asta cu dm800 ca e bine sustinut la software vreau sa il confirmi dupa ce il cumpari si incerci sa pui 30 linii la CCCAM,sau cind incerci sa legi un phoenix la dm800 sau cind apare tuner faild.Dar in sfarsit e dreptul fiecarui sa face ce vrea si sa cumpara ce doreste.Eu cel putin ce vreau sa fac cu receptorul meu (ipbox 9000) il fac si merge si bine.Am mbox(gbox),cartela merge local non stop,ascult statiune de radio prin Shoudcast fara probleme,vad ce vreme sa are in orasul meu,vad pe fotografie care am facut cu aparat digital,misca pe antena ok cel putin la mine,il programez si registrez fara sa face figuri,subtitle DVB functioneaza ok,Divx merge....Daca nu functioneaza cum trebuie la filme de mkv asta e...cel putin la nici unu receptor la momentul asta nu merge perfect mkv.Plus ca exista un forum care ofera suport pt aceas receptoare.
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER