Results 1 to 3 of 3

Thread: Sfaturi receptie Premiere

Member Visitor Nicuj0r's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sfaturi receptie Premiere

Vreau sa incep prin a saluta toti membrii forumului si sper ca am postat unde trebuie; Am citit o gramada de threaduri si mi-am facut cat de cat o idee cam cu ce se mananca satelitii astia... Dupa cum spune titlul, vreau sa receptionez pachetul "Premiere" de pe Astra 19,2. As fi fost dispus sa platesc pentru acest serviciu dar se pare ca baietii au retras cardurile pre-pay, deci nu ma lasa sa le dau bani. Nu prea am idee ce receptor sa imi cumpar, chiar nu vreau sa cheltui o avere, deci Dreambox e exclus. In mare mi-as dori unul HD, m-am gandit la Ipbox 91 sau 900. O antena de 100 e de ajuns? Receptoarele cu DiseqC 1.2 si Usals mai au nevoie de pozitioner cu o montura H-H STRONG DM-2100 de exemplu? Si partea mai grea si bineinteles cea mai importanta, cum decryptez programele? CAMuri? Sharing?
    Repet, teoretic am nevoie doar de premiere, restul ar fi un bonus, desi e clar ca nu prea are importanta detaliul asta.
    Va multumesc in avans pentru raspunsuri si sper sa nu sariti daca vorbesc prostii

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Default Re: Sfaturi receptie Premiere

man la echipament ai ales bine pachetul dorit de tine are acoperire buna pe orasul tau , pentru card de premiere se poate procura si din vecini ia priveste aici http://www.dsshungary.hu/musorkartyak.php succes

Member Visitor Nicuj0r's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Sfaturi receptie Premiere

Quote Originally Posted by bonou2 View Post
    man la echipament ai ales bine pachetul dorit de tine are acoperire buna pe orasul tau , pentru card de premiere se poate procura si din vecini ia priveste aici http://www.dsshungary.hu/musorkartyak.php succes
    nu inteleg deloc maghiara; preturile sunt destul de mari pentru ca trebuie platit tot o data, plus ca ideea de a plati intermediari nu-mi surade prea tare... mersi pentru sugestie oricum...