De obicei nu postez in forumuri decat daca dau sfaturi sau intreb.
Dar de data asta nu m-am putut abtine.
In primul rand, trebuie sa-l felicit pe domnul dream007 care a avut suficienta rabdare sa explice in ciuda prostelor "celor-destepti-care-cred-ca-stiu-de-toate".

In al doilea rand vreau sa-mi exprim dispretul fata de membrii aceastui forum, care in ciuda faptului ca sunt mai putin informati, mai sunt si obraznici pe deasupra si-i blameaza pe cei care incearca sa ajute ceilalti camarazi.

Eu sper ca cei care se simt destepti fara motiv sa invete din acest topic si sa stea linistiti si sa se documenteze inainte sa posteze tampenii aiurea.

Oricum, sunt putine topicurile in care nu se gaseste un "DESTEPT" care le "STIE PE TOATE" si care sa dea sfaturi aiurea celorlalti membri.

Eu inainte sa mai ies din barlog si sa umblu prin lume am crezut ca asa-i firea umana... dar pe urma mi-am dat seama ca m-am inselat: asa-i omu' din balcani. Asta-l caracterizeaza De aia suntem unde suntem.
Scuzati de off topic.

P.S.
Asta e si motivul pentru care prefer sa ma documentez de pe alte forumuri in lb. engleza, unde oamenii se straduiesc sa se ajute intre ei, si nu sa se intreaca in prostime unii pe altii.. doar ca sa para ..destepti..