Eu nu am avut ginionul tau, am stat la rand am cerut doua smartcardurisi un receptor si ala reconditionat, am ajuns acasa am facut update de soft am sunat la callcenter si in 10 min aveam cartela activa. Asa ca fiecare cu bafta lui
![]()
Nerusinarea megeoperatorului duce pina intracolo incit au inceput sa isi vinda conservele , care dupa parerea mea nu valoreaza mai mult de 50 lei (ma refer la hunday) si alea RECUPERATE ,RECONDITIONATE dar NEVERIFICATE ,o cumperi ,platesti taxa de activare de 50 lei ,ajungi acasa ,montezi aparatul si surpriza , telecomanda nu functioneaza sun la relatii cu clientii si ma indruma catre adresa din libertatii la sevice,alta coada la reparatii PT SCHIMBAREA UNEI TELECOMENZI ,doua zile pierdute pt digi,plus inca una pt ca la locatia din tineretului nu aveau si antene si am ajuns pe undeva prin militari pe uverturii dupa ce domnisoara de la relatii cu clientii a spus ca singura locatie unde mai au 30 antene pe stoc este Iuliu maniu.RUSINE DIGI PT MODUL CUM SUNTETI ORGANIZATI,RUSINE DIGI PT MODUL CUM VA BATETI JOC DE OAMENII DE PE URMA CARORA VA LUATI SALARIILE.R U S I N E E E E E E E E E E. OARE MERITA ASEMENEA EFORT?
Eu nu am avut ginionul tau, am stat la rand am cerut doua smartcardurisi un receptor si ala reconditionat, am ajuns acasa am facut update de soft am sunat la callcenter si in 10 min aveam cartela activa. Asa ca fiecare cu bafta lui
![]()
Cred ca mai simplu era sa gasesti un nene care are o conserva aruncata si-ii dadeai o vodca pe telecomanda
Unii le vand pe 20-30 lei(si conserva si telecom.)
In primul rand as vrea sa va salut pe toti pentru ca sunt nou pe aici. Citind acest thread nu mam putut abtine sa nu postez si eu cateva randuri pentru a scoate in evidenta faptul ca nu tine de operatorul DTH-ului, sau nu 100%, de faptul ca dam peste casierite plictisite sau instalatori nepriceputi. Eu sunt din Sibiu si am avut placuta surpriza sa vad cu cat profesionalism mia instalat omul de la DIGI antena. Dupa 5 zile de la semnarea contractului, a sosit omul, a instalat antena unde iam indicat eu, cu toate ca a fost un test de echilibristica pentru el, a gaurit omul preventiv bratul LNB-ului sa nu se adune apa si sa inghete in el cu toate ca nu iam ceruto, mia raspuns amabil la toate intrebarile idioate pe care le pune un incepator, ma instruit in tainele decodorului Humax+IV si...enjoy.Receptionez 103 programe Tv si 65 posturi radio de pe Intelsat 10-02 si Thor cu pachetul Extra 1. Oare ce as putea cere mai mult?
![]()